Hvordan Ticketmaster's fan-to-fan billettbytte vil fungere og hvorfor det kan gi deg billigere billetter

Ticketmaster

Horoskopet Ditt For I Morgen

Her er hvordan Ticketmasters siste nyheter vil påvirke konsertgjengere(Bilde: Getty)



Billettgiganten, Ticketmaster, stenger sine videresalgssteder GET ME IN! og Seatwave etter å ha lyttet til kundene.



Med kunder som blir lei av å se billetter snappet opp av roboter og profesjonelle selgere og deretter selge for oppblåste priser på videresalgsstedene, Ticketmaster har angivelig lyttet og stengt videresalgsstedene sine.



Som svar på å stenge dem, har de også lansert en ny måte å videreselge billetter til konserter du ikke lenger kan lage, med en ny fan-til-fan-utveksling .

Fans vil kunne kjøpe eller selge billetter de ikke kan bruke via nettstedet eller appen, til prisen som opprinnelig ble betalt eller mindre.

Ticketmaster har noen store nyheter



Dette kan bety at noen kunnskapsrike konsertbesøkere kan få billett til den heteste konserten i byen for mindre, bare ved å vente til siste minutt.

Hvordan vil Ticketmaster fan-to-fan billettbytte fungere?

Det nye systemet betyr at du bare får lov til å belaste pålydende eller mindre for billetten du selger på - noe som gjør det umulig å tjene penger på å kjøpe tillegg.



Du kan fortsatt få bestillingsgebyrene tilbake.

Fans vil kunne selge gjennom en billettbytte, hvor fansen kan kjøpe eller selge uønskede billetter gjennom appen, som du kan laste ned her på IOS og.

GetMeIn Ticketmaster

GetMeIn er ikke mer

Dette vil være tilgjengelig fra oktober i Storbritannia og Irland, og fra i dag vil ingen nye arrangementer bli oppført på Get Me In! eller Seatwave.

Se Også: