Hvor mye data trenger jeg? Alle dine internettalternativer fra nettverk inkludert EE, O2 og Three

Smarttelefoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det kan være et minefelt der ute når det gjelder valg av data(Bilde: iStockphoto)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Vi vet ikke hvordan vi noen gang vil overleve uten vår kjære smarttelefon, men en ulempe med å ha verden for hånden er at du spiser i din månedlige datakvote med nesten hver app du åpner.



De fleste smarttelefonbrukere er ikke klar over nøyaktig hvor mye de bruker, og ender derfor ofte med å betale for mye for dataene sine. Enten det betyr å ha mye til overs, eller å fylle opp kvoten hver måned når du går tom.

gemma collins og arg

Med forskjellige apper som bruker opp drastisk forskjellige datamengder, Fonehouse har laget følgende grafikk for å vise hvor langt 10 GB data går på noen av de vanligste telefonappene.

Hvilken av disse appene bruker du regelmessig? (Bilde: Fonehouse)



Så vi har avrundet noen enkle måter å finne ut nøyaktig hvor mye du trenger, for å sikre at du har riktig kontrakt og ikke bruker for mye.

big mac og pommes frites

Hvordan kan jeg kontrollere hvor mye data jeg bruker?

Hvis du har et av de større nettverkene, kan du logge deg på nettverkets kundekonto-app på telefonen for å spore hvor mye du bruker og hva du bruker det på.



Her er en fullstendig liste over alle nettverkene som lar deg kontrollere databruken din i en kundekonto -app:

Hvis nettverket eller telefonen ikke har slike muligheter, kan du finne ut den samme informasjonen ved å logge deg på kontoen din online, eller noen ganger i innstillingene på telefonen.

Å gå tom for telefondata er vårt nye verste mareritt (Bilde: Future Publishing)

livestream av cardiff vs arsenal

Hvor mye data trenger jeg?

Sånne som Tre og GiffGaff Begge har praktiske kalkulatorer som lar deg taste inn detaljer om telefonbruken din, og den vil fortelle deg hvor mye data du bør investere den.

Vurder andre alternativer

Ikke registrer deg for en lang kontrakt uten å vite nøyaktig hva du vil, så hvis du fortsatt ikke er sikker på hva du skal gå etter, kan det være verdt å gå SIM bare en liten stund mens du tester vannet for å se hvor mye du bruker .

Hvis du vil registrere deg for en toårskontrakt, kan et av dine bedre alternativer være noe lignende O2s fleksible tariff , som lar deg endre hvor mye data du bruker - og betaler for - en gang i måneden. Det betyr at du kan betale for 40 GB den ene måneden og 2 GB den neste, alle i samme kontrakt. Sky Mobile tilbyr også en lignende tjeneste.

Facebook på en smarttelefon

Noen nettverk lar deg bruke apper som Facebook så mye du vil, uten å spise dataene dine (Bilde: Getty)

Få mest mulig ut av datafrie tjenester

I tillegg til å gjøre det meste av nedlastinger og filmvisning når du er koblet til wifi, kan du spare enorme mengder data ved å ta hensyn til bonustillegg som hvert nettverk tilbyr.

Enten du bruker åtte timer om dagen på WhatsApp, eller du ikke kan gå en dag uten Netflix, hvis du velger telefonnettverket ditt klokt, kan du kanskje bruke favorittappene dine for å spise data gratis.

michael payne sara payne
  • Three & apos; s Go Binge: Stream Netflix, TVPlayer, SoundCloud og Deezer uten å spise av månedlige data.
  • Vodafone -passeringer: Velg blant et Chat Pass, Music Pass, Social Media Pass eller Video Pass (eller få alle fire med Combi Pass), som gir deg endeløse data for å velge apper for noen ekstra kroner i måneden.
  • Virgin Media: Velg tariffer lar deg bruke WhatsApp, Facebook Messenger og Twitter fritt uten å bruke opp data.

Les mer

Mobiltelefontilbud 2020
Beste mobiltelefontilbud Beste SIM-tilbud Beste smarttelefoner for 2020 Beste Android -telefoner

Få en plan for dataoverføring

I tillegg til å være ideelt for de hvis data varierer enormt fra måned til måned, hjelper dataoverføringsplaner deg også til å slutte å betale, ettersom du alltid får tilbake det du ikke bruker.

Flere og flere nettverk legger dem til i repertoaret i disse dager, inkludert:

  • O2 mobil: Selv om O2 lar deg rulle over data, gjelder det bare for tilleggsdata som er kjøpt på en av O2s bolt-ons, og det vil bare forbli for en møll.
  • Vodafone: Du kan veksle dataene dine med Vodafone hvis du er på en pay as you go -verdi -plan. Men nok en gang vil den bare rulle over til den påfølgende måneden, og så er den borte.
  • iD Mobile: Selv om iD Mobile også bare lar deg overføre data for den påfølgende måneden, og da den er borte, bruker den først opprullede data, noe som betyr at du deretter kan gjøre det samme igjen, med denne måneds batch, neste måned. Forvirrende, men genialt.
  • Virgin Media: Virgin Media 's dataoverføring fungerer på nøyaktig samme måte som iD Mobiles, måned for måned, og bruker de eldste dataene først.
  • Sky Mobile: Alle dine overskytende data lagres i en såkalt Piggybank, i opptil tre år, slik at du kan bruke når du vil.

Se Også: