Hvordan få billige Eurostar -billettavtaler - få £ 25 kreditt for en femmer og 30% rabatt på prisene dine i 2016

Eurostar

Horoskopet Ditt For I Morgen

Eurostar -tog

Hvordan få billige Eurostar -billetter



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Eurostar tilbyr reisende et alternativ til fergeturer i Calais og dyre flyreiser - bestill faktisk til rett tid, og du kan reise til noen av Europas største byer for en brøkdel av kostnaden - inkludert Brussel og Amsterdam.



Rask-togtjenesten går fra London Kings Cross St Pancras stasjon, og på under fem timer kan du ta deg hvor som helst fra Amsterdam til Lyon og Paris-og billettene starter på rundt £ 29.

Så hvis du er ute etter å kjøpe billige billetter mens du kan, kan du finne dem.

Hvor billig er Eurostar?

Eurostar togterminal

Praktisk, men er det billig? (Bilde: Getty)



Kupp reisefinner Travelzoo selger for øyeblikket £ 25 Eurostar kredittkort for bare en femmer - alt du trenger å gjøre er å gå til Eurostar -tilbudsside og kjøp £ 5 for å få kreditten din.

Kupongen er basert på en returpris på £ 58 mellom London og Paris. Dette tilsvarer 33% rabatt og kan brukes til reiser frem til desember 2016 - inkludert i juleferien.



I sommersalget kan Eurostar -reisende for øyeblikket komme opp til 30% rabatt på Standard Premier -priser bestilt mellom 7. - 18. juli 2016 på noen av billettene nedenfor:

  • Direkte service fra London til Lyon, Avignon og Marseille mellom 11. juli - 29. oktober 2016.

  • London, Ashford eller Ebbsfleet til Paris, Lille, Brussel og enhver belgisk stasjon mellom 18. juli - 10. desember 2016.

Hele året kan du få retur Eurostar -billetter fra London til Paris for £ 58 , returnerer til Lille eller Brussel for samme beløp og tur / retur billetter til Brugge fra £ 68 .

Eurostars siste nye rute, som lanseres i april 2016, vil tilby en direkte rute fra London til Lyon, Avignon TGV eller Marseille fra £ 44 hver vei .

Reisetiden vil variere fra fire-seks timer, og vi har sett enveisbilletter fra £ 44 kl. UK.voyages-sncf.com .

Den nye London-Lyon service går hele uken på mandag, torsdag, fredag, lørdag og søndag og går fra London kl. 7.15 eller 7.19.

Skiløpere kan også få tilgang til franske skisteder om vinteren - Les Deux Alpes, Alpes d & apos; Huez og Chamrousse fra Lyon.

Hvis du reiser på Eurostars klassiske ruter, kan du koble deg til andre tog for tilgang til Amsterdam for £ 99.

Det sammenligner seg positivt med de billigste flyvningene, med bare EasyJet billigere å fly fra London til Paris på datoene vi sjekket - og det bare med £ 11 - hvor du trenger å reise til og fra flyplasser i stedet for å dra fra sentrum av byen.

Enkeltbilletter kan hentes for £ 34,50 omtrent en måned i forkant av reisen - men hvis du prøver å reise på dagen kan du forvente å betale opptil fem ganger så mye.

Eurostar-billetter gir deg også to-til-en-inngang til attraksjoner som Musée d & apos; Orsay i Paris, Magritte-museet i Brussells og Le Palais des Beaux-Arts i Lilles.

Finne billige Eurostar -billetter

Eurostar e320s

Den nye Eurostar e320s (Bilde: Twitter / @NEWSAMTravel)

im en kjendis Jacqueline hvor

Det første du må gjøre hvis du leter etter billige billetter, er å gå til Eurostar -tilbud siden, eller SNCF -turer tilbudsside for turer til Sør -Frankrike på de nye Eurostar -rutene.

Dette lar deg velge destinasjon, og viser deg deretter hva £ 69, £ 79, £ 89 eller £ 99 billetter er igjen.

for Paris, gå hit - hvor du kan se hvilke datoer som har høy, middels, lav og ingen tilgjengelighet for £ 69.

For øyeblikket er det få tilbud tilgjengelig i mars, flere i april, og i mai kan du dra på en dagstur til Paris for en sen lunsj for £ 69.

Det er flere tilgjengelige på deres tilbudsside for Brussel , med en langhelg der i mars (torsdag til mandag) tilgjengelig for £ 69 i skrivende stund.

Du kan sjekke Trainline Europe for Lyon, Lille, Middelhavet, Brugge, Alpene og Amsterdam. For reisetips, skriv inn destinasjonen din TripAdvisors søkefelt , eller se siden vår om billige togbilletter.

Noen andre tilbud på Eurostar -billetter?

Eurostar tilbyr salg på billetter relativt ofte - det har vært to i løpet av de siste seks månedene - hvor du kan få billetter til 59 pund.

Hvis du leter etter et billig tilbud på hele ferien Lastminute.com har noen billige tilbud inkludert hoteller her .

Det er også to Eurostar -lojalitetsprogrammer: Eurostar Plus -poeng - hvor du får £ 20 i rabatt på din neste tur for hver £ 300 du bruker - og Eurostar Frequent Traveler , som tilbyr belønninger, inkludert tilgang til forretningssalonger, hurtiginnsjekking og tilbud på partnerhoteller.

Se Også: