Hvordan Europa vant det: Match-for-match Ryder Cup 2012 singleresultater

Golf

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi gjorde det! Det vinnende europalaget(Bilde: GETTY)



Europa veltet Ryder Cup -forventningene ved å dominere singeldagen og beholde pokalen på amerikansk jord.



Fire poeng nedover den siste dagen og trenger åtte poeng av en mulig 12 for et uavgjort som ville være godt nok til å henge på Ryder Cup, så europeiske sjanser ut til å være små.



Men kaptein Jose Maria Olazabal sendte sine sterkeste spillere ut først - og de etablerte et momentum som førte Team Europe til seier i den største Ryder Cup noensinne.

coco valentine healey molloy

Her er hvordan de gjorde det ...

Bubba Watson V Luke Donald



(Bilde: Getty)

Europa trengte Donald for å levere - og han gjorde det med stil. Sendt ut først for å få en flyvende start på siden, tok han ansvaret for kampen hans, og bare en sen tilbakeslag nektet ham en større seier.



EUROPA VINN 2 & 1

Webb Simpson V Ian Poulter

Poulter nektet rett og slett å bli styrtet. Den europeiske talismanen var aldri foran før 17. green, men var nok en gang en stålmann når det gjaldt synkende avgjørende putter. Utrolig ytelse.

EUROPA VINN 2 OPP

Keegan Bradley V Rory McIlroy

Våknet: Rory McIlroy trakk på skuldrene (Bilde: Getty)

Hans sene ankomst klarte ikke å avskrekke ham da han startet en solid start. Bradley, ubeseiret i sine tidligere utflukter denne uken, slo tilbake til nivå den 12., men verdens nr. 1 ville ikke bli nektet for seieren.

EUROPA VINN 2 & 1

emma wilson anne robinson

Phil Mickelson mot Justin Rose

En virkelig Seve-lignende forestilling ved dødsfallet fra engelskmannen. Han senket en åttefot for å holde kampen levende den 16. og to birdies for å avslutte forlot Mickelson - og mengden - skallet.

EUROPA VINN 1 OPP

Brandt Snedeker V Paul Lawrie

Veteranen Skotten var tre oppe i svingen og så aldri ut som å la FedEx Cup -mester Snedeker tilbake i kampen da han forseglet seieren den 15. for å fullføre et imponerende ettermiddagsarbeid.

EUROPA VINNE 5 & 3

Dustin Johnson mot Nicolas Colsaerts

Slaget om de store hitters så amerikaneren ta poenget med en sterk avslutning etter at den belgiske rookien hadde iscenesatt et sterkt comeback for å utjevne kampen med seire på 12. og 13. hull.

USA VINN 3 & 2

888 betyr engelnummer

Zach Johnson V Graeme McDowell

Tidligere US Open -mester McDowell kom seg egentlig aldri på å ha mistet tre av de fire første hullene. Han fortsatte å koble vekk, men Johnson holdt orket for å vinne seieren den 17.

USA VINN 2 & 1

Jim Furyk V Sergio Garcia

Den spanske stjernen Garcia kom med varene da det gjaldt etter en spennende kamp. Furyk gikk foran den 14., men Garcia vant de to siste hullene takket være back-to-back amerikanske bogeys.

EUROPA VINN 1 OPP

Jason Dufner mot Peter Hanson

Overraskelsespakke Dufner stormet fire-opp etter åtte hull, men svensken slo tilbake med et løp på tre påfølgende hull, og han tok det til siste hull før Dufner endelig hevdet et hardt opptjent poeng.

USA VINN 2 OPP

Matt Kuchar V Lee Westwood

Etter en uke med kamper, gjenopprettet Westwood formen i singlene. Han var aldri bak mot Kuchar og vant det 12., 13. og 15. hullet for å holde den europeiske vognen rullende videre. Grusom innsats.

EUROPA VINN 3 & 2

Steve Stricker V Martin Kaymer

(Bilde: Reuters)

Tyskeren har vært helt ute av slagsen hele sesongen, men beviste Europas matchvinner med en nervøs parputt den 18. etter å ha gått den 17.

EUROPA VINN 1 OPP

Tiger Woods mot Francesco Molinari

elon musk og rav hørt

Italieneren gikk to opp, men Woods så ut til å være på vei til seier etter å ha vunnet den 17. bare for å svette den siste for å gi Molinaro en halv - og Europa seier.

MATCH HALVED

ENKELER: USA 3.5 EUROPA 8.5

HELT SCORE: USA 13,5 EUROPA 14,5

Se Også: