Slik deaktiverer du Bixby på Samsung Galaxy Note 10 og bruker Google Assistant i stedet

Samsung Galaxy

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: PA)



Med Samsungs Galaxy Note 10 som kommer til salgs i Storbritannia på fredag, vil mange haste ut for å kjøpe det nye håndsettet over helgen på helligdager.



Smarttelefonen kommer i to størrelser, med Samsungs varemerke Infinity-skjerm, som dekker hele fronten av enheten, et banebrytende kamera og selskapets populære S-Pen-penn.



Men tradisjonelt er en av de mindre populære funksjonene i Samsungs Galaxy -enheter den smarte assistenten, Bixby.

(Bilde: PA)

Samsung har jobbet med å forbedre Bixby - sist gjort den tilgjengelig på fire nye europeiske språk, inkludert 'britisk engelsk' - men mange foretrekker fortsatt å bruke Google Assistant.



Begge AI-assistentene er forhåndsinstallert på den nye Galaxy Note 10, slik at du enkelt kan deaktivere Bixby og gjøre Google Assistant til standard hvis du foretrekker det.

Slik deaktiverer du Bixby -nøkkelen

Note 10 har to knapper på siden - volumvipperen og en annen knapp som bare er kjent som 'sidetasten'.



Som standard slår sidetasten på og av skjermen, men et langt trykk starter Bixby.

den lille fremmede slutten

Heldigvis gjør Samsung det enkelt å endre det.

Hvis du går til Innstillinger> Avanserte funksjoner> Sidetast, vil du kunne bytte et langt trykk fra 'Wake Bixby' til 'Slå av meny'.

Dette betyr at å holde nede sidetasten nå vil starte nedleggingsprosessen i stedet for å starte Bixby.

Dessverre er det ikke noe alternativ for å starte Google Assistant med et langt trykk. Imidlertid kan den samme skjermen også brukes til å tilpasse hva et dobbelt trykk på sidetasten vil gjøre.

betydningen av tallet 72

Slik deaktiverer du Bixby på startskjermen

Selv om Bixby -sidetasten er deaktivert, vil du fortsatt ha tilgang til Bixby Home - som består av et utvalg av informasjonskort - ved å sveipe til høyre på startskjermen.

For å slå av dette, trykk lenge på en hvilken som helst tom del av startskjermen, og sveip deretter til høyre.

En veksle vises øverst på skjermen merket 'Bixby Home'. Hvis du slår dette av, vises ikke Bixby lenger på startskjermen.

Slik får du tilgang til Google Assistant

For å konfigurere Google Assistant på Galaxy Note, berør og hold inne Hjem-knappen, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Når Google Assistant er konfigurert, kan du starte den når som helst ved å trykke og holde på Hjem -knappen, eller bare ved å si 'OK Google'.

Se Også: