Skjulte Google -triks og funksjoner som umiddelbart vil kurere kjedsomheten din

Google

Google har mange skjulte triks og funksjoner du kan glede deg over(Bilde: SOPA Images/LightRocket via Getty Images)Fra skjulte påskeegg til vanedannende innebygde spill, Google vet nøyaktig hvordan vi skal underholde oss bare fra å bruke tid på den enormt populære søkemotoren.


Hvis du ikke aner hva vi snakker om, la oss forklare.Skriv først, få Google til å rulle et fat inn i søkefeltet, og klikk på Jeg føler meg heldig.


Google vil tulle rulle skrivebordet ditt til en verden av vanedannende spill du aldri visste eksisterte, pluss at du fortsatt kan spille dem når internett bestemmer seg for å droppe.

Minispillene inkluderer alle de klassiske spillene vi pleide å ha på våre Nokia-telefoner, for eksempel slange, Pacman og plassinntrengere.Google

Google har introdusert funksjoner for å holde deg underholdt i flere timer (Bilde: NurPhoto via Getty Images)

Nok til raskt å kurere kjedsomheten din og bringe tilbake de spillminnene vi trodde vi mistet.


strengt tatt kommer dansende finalister 2019

Hvis dette ikke er nok, introduserte Google en annen lumsk funksjon som genererte fakta og trivia -spørsmål vi aldri visste at vi trengte.

California -firmaet opprettet et innebygd søk etter Jeg føler meg nysgjerrig. Hvis du skriver dette inn, fylles skjermen med overbelastning av informasjon.

Når du brukte den nye funksjonen, oppdaget NEWSAM: ‘Hvor gammel var den eldste mannen som levde?’, ‘Hva er tungen festet til?’ Og ‘Hvilke dyr har hager?’.

Spørsmål vi aldri har tenkt på før, men nå leder deg inn i en verden av ny kunnskap og svar.

Hvis det ikke er nok til å underholde deg, introduserte Google Maps også en ny funksjon som kan hjelpe deg med å anbefale de beste frokost-, lunsj- eller middagsstedene akkurat for deg.

Når du bruker Google Maps -appen og trykker på et bestemt sted, vil den fylle deg med anbefalte spisesteder, restauranter, takeaway, puber og kafeer.

Google Apps

Google har en hel liste over funksjoner vi ikke engang visste om (Bilde: Getty Images)

Du kan til og med søke etter mat i området for å virkelig begrense søket avhengig av hva smaksløkene dine ønsker.

Les gjennom anmeldelser, se gjennom bilder og sjekk åpningstider alt i en app.

Inkludert andre funksjoner som parker eller turer i nærheten, historiske steder, kunstgallerier og treningstimer.

Dette er bare noen av de mange innebygde tjenestene Google Maps tilbyr for å gjøre en dag ute eller en tur til et nytt område enda enklere å planlegge og navigere deg rundt.

laureline garcia bertaux
Google Kart

Google Maps gir oss anbefalinger av restauranter, puber og parker (Bilde: LightRocket via Getty Images)

Det er trygt å si at Google har noen imponerende funksjoner som gjør livet litt lettere når man leter etter et spill for å kurere kjedsomhet, noen nye fakta å lære seg klar til neste pubquiz eller finne et nytt spisested.

Leter du fortsatt etter mer? Skriv & apos; flip a coin & apos; inn i Google -adresselinjen, og det vil bokstavelig talt gjøre det.

Alternativt kan du skrive 'Google Gravity' i søkefeltet, trykke 'Jeg føler meg heldig' og vente på overraskelsen.

Fortsatt kjedelig? Skriv 'Fun Facts' for å svare på et tilfeldig generert spørsmål for deg.