Fett forbannelse venstre cast og mannskap plaget av freak ulykker, narkotikaavhengighet og død

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Feel-good-familiefilmen Grease forandret livene til rollelisten for alltid, men mange ble hjemsøkt av tragedie i årevis etterpå(Bilde: Rex/Paramount/Reuters/WireImage)



Grease er fortsatt en av de mest populære filmene som har kommet ut i løpet av 1970 -årene, og drev stjernene til et helt nytt berømmelsesnivå.



I årene etter filmens utgivelse i 1978 begynte imidlertid hvisker om en forbannelse å sirkulere etter at så mange av rollebesetningene, mannskapet og produksjonsteamet ble slått ned av tragedie.



Den siste triste nyheten som dukker opp er døden til skuespilleren Edd Byrnes, som spilte Vince Fontaine i hitfilmmusikken, som uventet har dødd 87 år gammel.

tesco betaler ved pumpe £1

Hans død er den siste i en lang rekke tragedier som har rammet dem som har jobbet på Grease siden den store kassen.

Det påvirket ikke bare filmen - forbannelsen sies å ha truffet trusselshowet også med den mest bemerkelsesverdige hendelsen som kom i 2007 med en ulykke på scenen.



Under en nederlandsk produksjon av Grease ble skuespillerne Jim Bakkum og Bettina Holwerda kastet ut av bilen sin under en scene under en kjøring.

Stjernene stupte ned i orkestergraven, med Jim som fikk hjernerystelse og Bettina brakk armen.



Olivia Newton-John og John Travolta spilte hovedrollen som Sandy og Danny i filmmusikken (Bilde: Getty Images)

1978 -bildet var en stor suksess og endret rollebesetningens liv (Bilde: Getty Images)

Jeff Conaway

Å spille Kenickie gjorde Jeff til et kjent navn. Men det var også starten på en nedadgående spiral som endte i en tragedie da han døde i 2011 bare 60 år gammel.

Ekteskapet hans med Olivia Newton-Johns søster Rona ble avsluttet etter fem år da han slet med narkotikaavhengighet.

I 2008, på det amerikanske realityshowet Celebrity Fit Club, avslørte Jeff at han var avhengig av kokain, alkohol og smertestillende midler.

Han hevdet å ha blitt utsatt for overgrep som et lite barn og hadde lenge kjempet med psykiske helseproblemer som etterlot ham fast i rusmisbruk.

Jeff Conaway døde i 201, bare 60 år gammel (Bilde: FilmMagic)

I 2010 fikk Jeff hjerneblødning, hoftebrudd og brudd i nakken i et fryktelig fall hjemme hos ham, og mindre enn et år senere, i mai 2011, ble han funnet bevisstløs hjemme etter at han kollapset.

Jeff led av lungebetennelse og sepsis, og leger plasserte ham i et indusert koma. Familien hans tok ham av livsstøtten to uker senere etter at legene bekreftet at de ikke kunne gjøre noe mer for ham.

Hans død ble senere satt ned til stjernens stoffbruk, blant påstander om at avhengigheten hans forhindret ham i å søke hjelp for lungebetennelsen til det var for sent.

Olivia Newton John

Landingen av den søte Sandy forvandlet Olivia Newton Johns karriere over natten. Det satte henne også på toppen av listene med sanger fra filmens lydspor, inkludert duetten hennes med John Travolta, You're The One That I Want.

Men lykken hennes varte ikke lenge .. Det fulgte en rekke film- og plateflopper, et selskap som gikk i stykker, et samlivsbrudd og en ødeleggende kamp mot brystkreft.

I 1992, to uker etter at faren døde av kreft, fikk Olivia diagnosen drapssykdommen og måtte ha en delvis mastektomi.

Hennes 11-årige ekteskap med Matt Lattanzi endte med skilsmisse. Så, i juni 2005, forsvant hennes langsiktige partner Patrick McDermott på mystisk vis på en fisketur over natten ut av San Pedro, California.

Olivia Newton-John har brukt mange år på å bekjempe kreft (Bilde: Getty Images)

Olivia Newton John og ektemannen Matt Lattanzi (Bilde: WireImage)

Venner sier Olivia gråt hver dag i nesten to år.

I april 2009 rapporterte etterforskerne at Patrick var i live og hadde det bra og bodde i Mexico, hvor han hadde flyktet for å unngå gjeld, inkludert 8 000 dollar i barnebidrag.

Hun kjempet mot brystkreft igjen privat i 2013, og i 2017 bekreftet Olivia at kreften hennes hadde kommet tilbake hadde spredt seg til beinene hennes.

Hun har fortsatt å bekjempe sykdommen og fortalte nylig til NEWSAM at hun er full av energi og krediterer bruken av cannabisolje for å hjelpe henne med å håndtere symptomene sine.

Olivia ble også dame på nyttårslisten 2020.

John Travolta ble ødelagt av kjæresten hans, og senere sønnen Jett (Bilde: REUTERS)

John Travolta

Grease gjorde John til en av planetens største stjerner, på bakgrunn av hans Oscar-nominerte forestilling i filmen Saturday Night Fever fra 1977.

Men i løpet av måneder etter at jeg hadde landet rollen som hjerteknuseren Danny, døde Johns kjæreste Diana Hyland av brystkreft, 41 år gammel.

Dessverre var det ikke den eneste personlige tragedien som rystet livet hans.

I 2009 ble John og kona Kelly Prestons 16 år gamle sønn Jett funnet død i et badekar på familiens feriehus på Bahamas. Jett antas å ha fått et anfall og slått i hodet.

Hyllet sønnen hans etter den tragiske ulykken John, 55, sa: Vi er hjerteskjæret over at tiden vår med ham var så kort.

Vi vil sette pris på tiden vi hadde med ham resten av livet.

Annette Charles døde i 2011 - tre måneder etter Jeff Conaway (Bilde: JM11 / WENN)

Annette Charles

Skuespillerinnen Annette, som spilte Cha Cha DiGregorio i filmen, var mest kjent for sin rolle i Grease og senere ga opp skuespillet, så bli universitetsprofessor.

Hun ble rammet av tragedie da hun fikk diagnosen lungekreft, som senere spredte seg til hjernen hennes. Hun døde av komplikasjoner i 2011 i en alder av 63 år - bare tre måneder etter hennes medstjerne Jeff Conaway.

Joan Blondell (Vi)

Joan hadde allerede spilt i mer enn 100 filmer på 30- og 40 -tallet - inkludert The Public Enemy med James Cagney - da hun ble kastet i rollen som den varmhjertede servitøren Vi i Grease.

Men den tidligere skjønnhetsdronningen ble skuespillerinne, som var mest kjent for å ha spilt blondiner, døde av leukemi i en alder av 73 juledag 1979 - bare et år etter at filmen ble utgitt.

Dennis Stewart, som spilte Craterface, døde av komplikasjoner fra AIDS i 1994 (Bilde: Paramount)

Dennis Stewart (Craterface)

Dennis karriere så ut til å være på gang da han, etter å ha spilt en danser i den Beatles-inspirerte filmen Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band fra 1978, fikk rollen som Leo, aka & Craterface, leder av rivaliserende gjeng The Scorpions in Grease .

Men 15 år senere fikk homofile skuespilleren og danseren HIV. Dennis døde til slutt av komplikasjoner fra Aids i april 1994.

Allan Carr (produsent)

Grease var produsent Allans største triumf. Det ble tidenes mest inntektsrike film.

Men magien hadde forsvunnet da han prøvde å gjenta suksessen i 1982 med Grease 2, den vidtvoksede oppfølgeren med Michelle Pfeiffer og Maxwell Caulfield.

Allan ble rammet av leverkreft og døde i juni 1999 i en alder av 62 år.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Warren Casey (Skaper)

På midten av 60 -tallet møtte Warren Casey Jim Jacobs i Chicago Stage Guild. De begynte å samarbeide om et skuespill om videregående liv under gullalderen til rock'n'roll på 50 -tallet. Grease hadde premiere i 1971 på Kingston Mines Theatre i Chicago, og ble deretter en West End -hit.

Men hjernen bak historien som ble en verdensomspennende sensasjon, nøt bare suksessen hans i 10 år. Han døde av aidsrelaterte komplikasjoner i 1988, 53 år gammel.

surrer hjemme alene nå

Bronte Woodard (forfatter

Mannen som skrev manuset var den første som ble rammet av forbannelsen. To år etter at Grease ble utgitt, døde han 39 år gammel, halvveis i innspillingen av Can’t Stop The Music - den vant Verste bilde og verste manus i den første Golden Raspberry noensinne.