Gratis e-bøker, magasiner og tegneserier er Amazon Primes siste fordel

Teknologi

Amazon gjør det vanskeligere og vanskeligere motstå Prime-medlemsabonnementet . Spesielt hvis du liker å finne deg til rette i en god bok.

Selskapet har lansert Amazon Prime Reading, en gratis tjeneste tilgjengelig for Prime-medlemmer som lar dem nyte et roterende utvalg av e-bøker, magasiner og tegneserier.

Tjenesten lanseres denne uken og er tilgjengelig på Amazons Kindle eReaders, Fire-nettbrettene og via iOS- og Android Kindle-appene.

«Amazon Prime ble akkurat enda bedre med tillegg av Prime Reading, som gir kundene ubegrenset tilgang til over tusen bøker, inkludert bestselgere som Harry Potter og De vises stein , magasiner og tegneserier uten ekstra kostnad, sa Alessio Santarelli, innholdsdirektør for EU Kindle hos Amazon.

Hvis du holder ut når det kommer til Amazon Prime, gjør selskapet det ha en 30-dagers gratis prøveperiode for dette nye tilbudet , akkurat som det gjør med sin Prime-videotjeneste .

'Prime-medlemmer vil elske utvalget av bøker som nå er tilgjengelig for dem på alle enheter, med alt fra psykologiske thrillere til forretningsbøker, de nyeste reiseguidene og bestselgende skjønnlitteratur.'

Nyheten kommer rett etter Amazon lanserte et oppdatert utvalg av nettbrett og til og med falt prisen.

For øyeblikket koster et fullt Prime-abonnement £79 i året.

[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av