Gratis Apple TV+ i ett år med Apple-produkter – og den billigste varen er £149

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

eple tar på Netflix med lanseringen av sin splitter nye strømmetjeneste Apple TV Plus - og Apple-kunder kan få et år med det gratis.



Sendes live i morgen (1. november), vil alle som henter en ny iPhone, iPad, iPod Touch, Mac eller Apple TV få et års gratis abonnement på den spennende nye tjenesten gratis, verdt £59,88.



nelly og kelly-dilemma

Du vil kunne gjøre krav på årets gratis Apple TV Plus så lenge du kjøpte den nye enheten din 10. september eller senere – bare gå til Apple TV-appen på det nye håndsettet ditt, som allerede burde kjøre den nyeste programvaren.



Eventuelle studenter som allerede er påmeldt Apple Music kan også få gratis tilgang til Apples nye strømmetjeneste, noe som betyr at du kan få begge tjenestene sammen for £4,99 per måned - samme pris som bare Apple TV alene.

Hvis du er på jakt etter en ny enhet og ønsker å benytte deg av det gratis Apple TV-tilbudet, er de billigste enhetene i Apples kvalifiserte enhetsutvalg Apple TV og iPod Touch, etterfulgt av iPad.

Jennifer Aniston dukker opp på en av de nye streamingtjenestene (Bilde: Apple)



For å få dem enda billigere enn vanlig, anbefaler vi også å velge renoverte, som vanligvis er litt rabatterte, men fortsatt like gode som nye - inkludert batteri og garanti.

holly willoughby baby belle bilder

Du kan handle fullt renovert seksjon på Apples nettsted, hvor den billigste kvalifiserte enheten vi kunne finne er en £149 iPod Touch, merkelig nok er oppussede Apple TV-produkter utilgjengelige for øyeblikket.



Gratisbiten fungerer på både nye og renoverte modeller, inkludert enheter fra iPhone-oppgraderingsprogrammet, og enda viktigere, er 'ikke begrenset til noen spesifikk salgskanal', noe som betyr at det ikke spiller noen rolle hvilken butikk du kjøper den kvalifiserte enheten fra. Så lenge den er aktivert fra i dag og fremover, får du ditt gratis abonnement.

Du har tre måneder på deg etter at du har kjøpt den nye enheten din til å gjøre krav på tilbudet, eller hvis du kjøpte din tilbake i september, har du tre måneder på deg til å aktivere den fra i morgen (1. november).

Du har tre måneder på deg til å kreve det

Apple-tilbud

Når ditt års gratis abonnement er oppe, vil det automatisk fornyes til £4,99 per måned, så sørg for at du setter inn en alarm i kalenderen minst én dag før fornyelse, i tilfelle du vil kansellere.

2 tall på lotteri

Men hvis du kansellerer i løpet av tilbudsperioden, mister du resten av tilbudet og vil ikke kunne kreve tilbake de resterende månedene på et senere tidspunkt. Ingen juks systemet her...

Opptil seks familiemedlemmer kan dele ett Apple TV+-abonnement og se med sin egen Apple-ID og passord. Kun ett års tilbud er tilgjengelig per familie, uavhengig av antall kjøpte enheter.

Se Også: