Gran Turismo Sport utgivelsesdato avslørt da spillere er klar til å ENDELIG se ikonisk franchise på PS4

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gran Turismo har vært en av PlayStations største franchiser siden lanseringen på den originale konsollen for tiår siden.



Men spillere har vært det venter lenge på at den ikoniske racingserien skal lande på Sonys nåværende generasjonskonsoll . Selv om Gran Turismo Sport først var planlagt for utgivelse i november i fjor, endte det opp med å bli presset tilbake.



Nå vet vi med sikkerhet at spillet lanseres 18. oktober.



Spillet har blitt verktøyet på nytt det siste året for å gi en ny vekt på online flerspiller. Og mens seriens mye hyllede realisme fortsatt er til stede og står for, er det færre biler denne gangen, ettersom fokuset er mer på oppgradering og finjustering enn å samle en gigantisk garasje full av motorer.

Den ikoniske racingserien Gran Turismo lanseres endelig på PlayStation 4

Den ikoniske racingserien Gran Turismo lanseres endelig på PlayStation 4 (Bilde: sonyplaystation)

'Vi har forsøkt å skape noe som gir en opplevelse uten sidestykke når det gjelder grafikk, lyd og fysikksimulering; en opplevelse som bare kan nytes på PlayStation, sier Kazunori Yamauchi, presidenten for spillstudioet Polyphony Digital og den opprinnelige skaperen av Gran Turismo-serien.



Sammen med standard spilllansering vil det også være Limited Edition og Digital Deluxe Edition-versjoner tilgjengelig. Disse vil koste mer, men vil komme med noen ekstra fordeler for de dedikerte fansen.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: