Gordon Ramsay Costa Del Nightmare restaurant vender mot ny katastrofe

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En restaurant som Gordon Ramsay transformerte i den første episoden av sin nye TV -serie, står overfor et nytt mareritt.



Mer enn fire millioner seere så kokken konvertere det motbydelige familiedrevne Mayfair til velsmakende Jack's Chicken Shack på C4s Ramsay Costa Del Nightmares forrige måned.



Men et besøk på søndagsspeil har funnet at restauranten i Spania-drevet av en britisk eks-pat-er nå i krise.



Da våre journalister kom inn til lunsj i forrige uke fant vi stedet praktisk talt øde. Personalet er sparket og eieren Jon Diaz - som tar over etter foreldrene Jack og Pat - har til og med endret oppskriftene til Ramsay, og skryter av: Mine er bedre.

Gordon Ramsay

Superstjernekokk: Gordon Ramsay (Bilde: Getty)

Men en lokal skrev på Facebook: Jeg passerer dette stedet hver dag, og det er normalt tomt.



Amazon Black Friday-tilbud 2019 Storbritannia

Situasjonen er langt fra episoden som ble sendt for to uker siden. Da kokken med Michelin-stjerne ankom, beskrev han maten som slak og ekkel-og la ned restauranten i Fuengirola på Costa del Sol og hadde tilsyn med en massiv opprydding. Da han dro etter å ha mestret sin vanlige oppussing, stod kundene i kø rundt blokken.

Kysten er fortsatt full av turister på denne tiden av året, og andre restauranter ved sjøen er fullpakket. Men da reporterne våre møtte opp på Jack's Chicken Shack og ble værende i mer enn tre timer, så de færre enn 20 slagere gjennom dørene.



Tjenesten var heller ikke helt på topp - vår forrett kom med hovedretten og stekekyllingen var kald og smakløs.

Til tross for første suksess etter at kameraene sluttet å rulle, sier John at han endret Ramsays kyllingoppskrift etter kokkens siste besøk i mai - og insisterer på at hans er bedre. Han sa: Gordons var i orden, men min var bedre.

meningsmåling

Hvem er din favoritt kjendiskokk?

1000+ STEMMER SÅ LANGT

Gordon RamsayJamie OliverNigella LawsonRick SteinDelia Smith

På showet sa kokken at han håpet å øke inntakene med opptil 3000 pund i uken. Men restauranten taper 2500 pund i måneden.

Og til tross for å bli sjokkert over Gordons konstante banning, viser familien nå med stolthet episoden på en loop på en stor skjerm i restauranten. Eierne sier at de ikke klandrer Gordon for situasjonen og vil ønske ham velkommen tilbake.

Midt i kaoset har tidligere kokk Juan-som ble fortalt av Ramsay at han bare var egnet for grytevask-blitt sparket. Han forlater denne uken etter 24 år, uten å vite hva han skal gjøre videre. Jeg er veldig trist, sa Juan. Jeg likte å jobbe her.

Uimponerte kunder har smalt restauranten. Eve Thompson, som bor i La Cala i nærheten, sa: Vi trodde vi skulle få mat opp til standarden på en Gordon Ramsay -restaurant, men det var ikke likt.

John innrømmer at ting er så ille at de kanskje må selge til jul. Vi holder ikke en vinter til, sa han.

Se Også: