Google Stadia-pris, utgivelsesdato og spill LEKKET i forkant av Stadia Connect-arrangementet

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Google er vertskap for et arrangement i dag for å kunngjøre prisen og utgivelsesdatoen for sin nye spillstrømmetjeneste, kjent som Stadia - men ett nettsted har lekket detaljene på forhånd.



Det kanadiske nyhetsnettstedet Lapresse.ca publiserte en stor funksjon på Google Stadia i formiddag i forkant av embargoen, med detaljert informasjon om priser, utgivelsesdato og spilltitler.



Ifølge rapporten, som nå er slettet, skal tjenesten lanseres i november i 14 land. En av disse forventes å være Storbritannia.



Et 'Stadia Pro'-abonnement vil koste ,99 CAD per måned (omtrent £7), og inkluderer strømming opp til 4K. Imidlertid vil bare 'eldre' spill være inkludert i dette abonnementet; nyere spill må kjøpes separat.

Spill du kan kjøpe inkluderer Assassin's Creed Odyssey, The Division 2, 2016's Doom og de tre siste Tomb Raider-spillene. Priser for disse spillene er ennå ikke avslørt.

Det vil være totalt 31 spill tilgjengelig ved lansering, men katalogen vil utvides raskt, ifølge rapporten.



I utgangspunktet vil den eneste måten å få tilgang til Stadia på være med en Chromecast og en Stadia-kontroller, men den kommer til nettlesere og andre enheter neste år.

Google vil også gi ut et gratis abonnement neste år, kalt 'Stadia Base', som vil tillate brukere å streame et begrenset utvalg spill kun i HD-kvalitet.



Alle som er interessert i å komme ombord med det nye systemet tidlig, vil kunne kjøpe en 'Founder's Edition'-pakke, som inkluderer en Chromecast Ultra, en Stadia-kontroller, Destiny 2 og et tre måneders abonnement.

Dette koster 9 CAD, som er rundt £97, ifølge rapporten.

Det kreves en minimumskapasitet på 10 Mbps nedstrøms og 1 Mbps oppstrøms for å bruke tjenesten. For 4K med 5.1 surroundlyd kreves en kapasitet på 35 Mbps.

Først annonsert i mars , vil Stadia utnytte Googles globale nettverk av datasentre for å gjøre spill tilgjengelig over internett på en rekke plattformer, inkludert datamaskiner, nettbrett, smarttelefoner og TV-er koblet til Chromecast.

kaste bort sann historie

Spillere vil kunne starte spill på Stadia og begynne å spille på så lite som fem sekunder uten 'ingen nedlastinger, ingen oppdateringer, ingen patcher og ingen installasjoner,' ifølge Google .

Google avduket også en Stadia-kontroller , som kobles via WiFi direkte til spillet som kjører i Googles datasenter.

Den har en 'fangst'-knapp for å lagre og dele spillopplevelser direkte til YouTube, samt en Google Assistant-knapp og innebygd mikrofon.

Hvis du vil se den offisielle kunngjøringen på Googles Stadia Connect-arrangement, kan du gjøre det her . Det starter klokken 17.00 BST.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: