Golflegenden hevder at PGA-stjerner kan slå til og boikotte majors over LIV-opprørsturnéen

Golf

Horoskopet Ditt For I Morgen

Som fremveksten av LIVE golf fortsetter å dele sporten, en tidligere vinner av PGA-mesterskapet har oppfordret de på turneen til å ta et oppgjør med utbryterserien. Davis Love III, som fanget sin eneste major i 1997, har oppfordret spillere til å boikotte sportens fire største turneringer for å ta et oppgjør med de saudiske opprørerne.



Som mange andre har den amerikanske kapteinen for Presidents Cup blitt lei av den langvarige striden mellom de to organisasjonene og håper spillere på PGA Tour ta saken i egne hender. «Vel, her er den største spaken; og det er ikke den fine spaken,” fortalte Love Sports Illustrated .



'Men hvis en gruppe veteraner og en gruppe toppaktuelle spillere står på linje med 150 gutter på Touren, og vi sier: 'Gjett hva? Vi spiller ikke, det løser det, ikke sant? Hvis LIV-gutta spiller i US Open, spiller vi ikke. Hvis de saksøker i retten, og de vinner, vel, vi spiller ikke. Du vet, det blir ikke US Open. Det er akkurat som en baseballstreik.'



PGA suspenderte alle medlemmene som hadde hoppet til sine Saudi-finansierte rivaler, og hindret dem også fra å kunne spille i Ryder Cup. DP World Tour sparket nylig Team Europes Ryder Cup-kaptein Henrik Stenson etter at han ble den siste som hoppet av til LIV Golf for en påmeldingsavgift på 48 millioner dollar og vant sitt første arrangement denne uken i New Jersey.

Svensken registrerte en siste runde på 69 på Trump National Golf Club i New Jersey for å vinne med to skudd over Dustin Johnson og Matthew Wolff og få den individuelle førstepremien på 4 millioner amerikanske dollar (3,28 millioner pund). 46-åringen vant også 375 000 amerikanske dollar (£ 308 000) som en del av Majesticks-teamet – sammen med Lee Westwood, Ian Poulter og Sam Horsfield – som ble nummer to i lagarrangementet.

'Jeg antar at vi kan bli enige om at jeg spilte som en kaptein,' spøkte Stenson i et intervju etter runden på LIV Golfs YouTube-strøm. 'Det har tydeligvis vært en god første uke. Fint å være her sammen med gutta som får en følelse av det. Det har vært 10 travle dager, og jeg er ekstremt stolt over at jeg klarte å fullføre så bra som jeg gjorde. Ble litt vinglete på slutt, men den (pari) putten på 17 var enorm.»



 Davis Love III vil at PGA-stjerner skal boikotte de store begivenhetene i en kamp mot LIV-serien
Davis Love III har oppfordret PGA Tour-spillere til å boikotte majors i et oppgjør mot LIV-serien

Stenson hevdet at han valgte å spille LIV med den hensikt at han fortsatt ville være i stand til å være kaptein for Team Europe ved neste Ryder Cup. Etter et møte med Ryder Cup Europe-funksjonærer var det imidlertid klart at det ikke var akseptabelt, og tidligere verdens nummer én Luke Donald skal bekreftes som hans erstatter denne uken.

'Ja, det har vært litt av en berg-og-dal-bane, ingen tvil,' sa Stenson sent på søndag. 'Jeg tror det kan ha vært litt ekstra motivasjon der inne denne uken. Når vi som spillere har det, tror jeg vi kan få frem de gode tingene. Ja, det gjorde jeg absolutt denne uken.



'Jeg antar at det har vært litt av et tema i løpet av karrieren min, tror jeg, når jeg virkelig vil ha noe klarer jeg å grave litt dypere, og mange ganger klarer vi å få det til.'

når går barna tilbake til skolen

Se Også: