Gjør kål brystene dine større - kosmetisk kirurg avslører brystmyter

Livsstil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Internett er en glimrende ressurs å ha for hånden, men den er også fylt med mange forvirrende og litt motstridende råd.



Med dette i bakhodet har en ny studie tatt en titt på tingene folk har lagt inn Google om deres kropper - spesielt deres brystene.



Den fant at det i gjennomsnitt er 5400 månedlige søk etter 'Hvordan få større pupper' - med mange kvinner som søker måter de raskt og naturlig kan forbedre bysten sin på.



Forskningen av MYA Kosmetisk kirurgi så eksperter dykke litt dypere for å ta en titt på noen av husmidlene folk fant fra disse søkene - og de har forklart en gang for alle om disse DIY-løsningene faktisk vil gjøre noe godt.

Noen tror kål kan hjelpe brystene til å vokse (Bilde: Getty)

barbara brokkoli james martin

Vil det å spise kål gjøre brystene mine større?

Studien fant mange kilder på nett hevder at å spise bladgrønt som kål, spinat og grønnkål kan bidra til å øke bryststørrelsen på grunn av at de inneholder 'lignaner, en type fytoøstrogen som etterligner østrogen i kroppen'.



Imidlertid en kirurg fra MYA har forklart at dette rett og slett ikke er tilfelle.

De sa: 'Bryster er et veldig hormon- og vektavhengig organ, men måten de reagerer på hormoner og vekt på er ganske uforutsigbar. Mens kål kan ha noen kjemikalier som kan oppføre seg som østrogen, kan enhver økning i bryststørrelse etter å ha begynt å spise kål på regelmessig basis være tilfeldig og vil være vanskelig å bevise vitenskapelig. Jeg vil absolutt ikke anbefale kål som behandling for å øke bryststørrelsen.'



Fungerer brystforstørrelsesmassasje?

Annen nettartikler hevdet at å massere brystene kunne hjelpe dem å vokse ved å frigjøre et brystforstørrende hormon kalt prolaktin.

Kims nye babys navn

Men nok en gang er ikke ekspertene enige.

De forklarte: 'Det er faktisk ikke noe vitenskapelig bevis som beviser at denne metoden er sann og effektiv. Det er noen selvrapporterte tilfeller funnet på nettet, men det er ingen konkrete medisinske bevis som støtter det. De eneste tilfellene som er påvist i medisin er tilfeller av kvinner som hadde brystrekonstruksjon og gjennomgikk ekstern vevsekspansjon med ekstern pumpe.

'For å gjøre dette må du bruke denne eksterne pumpen i 11-12 timer per dag i fire - seks måneder for å oppnå en forbedring.'

Mange ønsker raske og naturlige resultater (arkivbilde) (Bilde: Getty Images/iStockphoto)

er livet til pi en sann historie

Kan soyamelk gjøre en forskjell for brystene?

En rekke videoer sier at å øke inntaket av soya kan gi deg større bryster på grunn av fordelene fra 'isoflavonene og genistein' i den.

Kirurger ved MYA delte sin dom om dette: 'Dette er mye tull, siden du må spise enorme mengder soya for å oppnå et meningsfullt nivå av disse i blodet ditt. Siden dette vil bli absorbert fra mage-tarmsystemet ditt, kan dette til og med forårsake skade på kroppen din på grunn av inntak av det i veldig store mengder.'

Hva med bukkehornkløverurten?

Bukkehornkløver er en urt som er hjemmehørende i Middelhavsregionen, Sør-Europa og Vest-Asia. Noen mener at den har en sterk assosiasjon med brystvekst da den inneholder en høy mengde planteøstrogener.

Men eksperter sier at det rett og slett ikke er noen troverdig medisinsk bevis for at bukkehornkløver kan forstørre brystene - og det er heller ingen bevis for at det er bra for amming, slik noen også har hevdet.

Vaselin vil ikke gjøre brystene større (arkivbilde) (Bilde: Getty Images/iStockphoto)

Blir brystene større hvis du legger vaselin på dem?

YouTubere har laget forskjellige vlogger som rådet følgerne sine til gni vaselin og tannkrem på brystet for å øke størrelsen på brystene, men igjen er det ingen bevis for at dette har noen innvirkning på bryststørrelsen.

En kirurg la til: «Vaselin brukes kun til å fukte huden, og å massere med noen fuktighetskremer vil øke blodtilførselen til området. Men selv om vaselin ville forbedre hudkvaliteten, ville dette ikke resultere i spredning av brystkjertel- og fettvev.'

gillian anderson peter morgan

Sjekk alltid med en lege før du prøver noe nytt (arkivbilde) (Bilde: Getty Images/iStockphoto)

Og hva med hypnose?

Så uvanlig som det høres ut, er det noen som har utforsket hypnose som en måte å vokse bysten på.

Hypnotisør Zack Polanski fortalte Solen tilbake i 2013: «Hjernen er den mest kompliserte datamaskinen vi vet om. Vårt ubevisste vet hvordan vi skal styre kroppene våre bedre enn vi gjør. I hovedsak er jeg ute etter å bruke den ubevisste prosessen for å gjøre endringer i kroppen. Vi vet ikke nøyaktig hva som endrer seg på grunn av kompleksiteten til det ubevisste. Vi vet at alt som endrer seg er økologisk, så hvis det endrer én ting - for eksempel størrelsen på en persons bryster - så er det å sørge for at hele systemet endrer seg for å støtte det.'

Hva mente ekspertene om dette?

sigøyner bar knoke slåssing

MYA-kirurgen sa: «Sinn over kroppen eller hypnose har blitt brukt til å behandle en rekke helsetilstander, og det har blitt foreslått at det også kan brukes til å øke størrelsen på brystene ved å oppmuntre hjernen til å frigjøre veksthormoner og østrogener. Men som vitenskapsmann tror jeg personlig ikke at hypnose kan øke noens bryststørrelse.'

John Ryan, styreleder ved MYA Cosmetic Surgery, legger til: 'Vår forskning viser at et stort antall mennesker jevnlig henvender seg til internett for helseråd. Det er mange lett tilgjengelige produkter på markedet som blir anbefalt for å oppnå betydelige brystforstørrelsesresultater 'naturlig' - og vi tenker oss at det kan være en veldig forvirrende opplevelse for de som leter etter genuin råd og forskning. Derfor fikk vi hjelp fra våre ekspertkirurger for å kaste lys over noen av disse vanlige intentsøkene for å hjelpe til med å skille mytene fra fakta.

'Med en enorm mengde motstridende og falsk informasjon der ute, vil vi alltid råde deg til å søke medisinsk råd fra en profesjonell hvis du har spørsmål eller spørsmål, siden sikkerhet er førsteprioritet.'

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: