Gaz Beadle og den gravide kjæresten Emma McVey sprengte rykter om forholdet deres

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gaz Beadle og Emma McVey får en baby



Etter kunngjøringen om at Geordie Shore lothario skal bli far for første gang har forholdet til kjæresten Emma McVey blitt undersøkt nøye.



Og det ser ut til at rampelyset og de påfølgende ryktene om alle detaljer i livet deres har begynt å grate på Gary & apos; Gaz & apos; Beadle og hans gravide partner, da de begge åpnet sine frustrasjoner offentlig ved den siste undersøkelsen.



Både den 29 år gamle MTV-stjernen og hans modelldame kjærlighet dro til Twitter onsdag ettermiddag for å sprenge den nesten konstante spekulasjonen om forholdet deres, med Emma som merket at hele situasjonen var 'tappende', mens Gary var like lidenskapelig i sitt egne meldinger.

Det kom som Emma tok til sine sosiale medier for å klage over reaksjonen noen av tweets hennes hadde mottatt, med meldingene som ble plukket opp av visse publikasjoner som hevdet at hun hadde slått ut mot en kvinne Gaz angivelig hadde lurt henne med.

Det ser ut til at søkelyset og rykter om alle detaljer i livet deres har begynt å grate på Gary & apos; Gaz & apos; Beadle og Emma McVey, da de begge åpnet sine frustrasjoner offentlig over den nylige granskningen på Twitter (Bilde: emma_jane1392/Instagram)



Den brunette bedøvelsen laget en serie tweet om kvinnen - antatt å være en australsk TV -stjerne - og påsto at hun hadde sendt henne 'fornærmende munnete meldinger', før hun beskrev henne som 'stygg'.

Etter hvert som nyheten ble tatt opp og forholdet til Gaz igjen ble plukket over, sendte den nye moren et voldsomt svar på nyheten-trossende og sa at tweets hennes ikke hadde noe å gjøre med hennes vakre eller romantikken deres.



'Min forrige tweet om tiggeriet har ingenting å gjøre med forholdet mitt, det har å gjøre med de triste, fornærmende, muntlige meldingene hun sendte meg,' skrev hun.

Både den 29 år gamle MTV-stjernen og hans modell dame love tok til Twitter onsdag ettermiddag for å sprenge den nesten konstante spekulasjonen om forholdet i forholdet deres, onsdag ettermiddag

Emma og Gaz har hatt en on-off romantikk siden 2016 (Bilde: Instagram)

Emma var tydelig irritert og skrev irritert om hvor 'tømmende' det var for forholdet hennes å bli stilt spørsmålstegn hele tiden (Bilde: Instagram)

Emma la deretter til noen flere tanker om emnet, tydelig irritert over dekningen tweets hadde fått, og skrev irritert om hvor 'drenerende' det var for henne.

Og det ser ut til at den tidligere hjerteskjærende og serielle reality-TV-en Casanova Gary var enig med sin partner, da han også slo ut på den konstante sladderen.

Emma og Gary delte sine søte nyheter via Instagram tirsdag (Bilde: gazgshore/Instagram)

'Hva i helvete er du om om at vi har det bra ... nok et nytt *** rykte [sic],' skrev han i en tweet til sine 2,55 millioner følgere.

De to stjernene har funnet seg selv og forholdet deres sterkt frem i rampelyset, takket være kunngjøringen om at de skal være foreldre.

Da de tok til sosiale medier i august, delte de nyhetene i et søtt øyeblikk, da Gary holdt støvler mot kjærestens blomstrende støt.

Se Også: