Gary Neville insisterer på at Arsenals fire beste håp hviler på at andre lag mislykkes

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gary Neville mener Arsenal vil trenge sine rivaler for å kapitulere hvis de skal ende blant de fire beste denne sesongen.



The Gunners har brukt mye igjen mens de ser ut til å komme inn i Champions League . De har lagt ut over 100 millioner pund for andre sommer på rad bringe inn slike som Gabriel Jesus , Fabio Vieira og Oleksandr Zinchenko som de ønsker å bygge videre på forrige sesong.



Mikel Artetas side så bra ut for fjerdeplassen før resultatene i bakenden av kampanjen tillot Tottenham å stjele en marsj, og til slutt pipping sine rivaler. Mangel på erfaring har blitt nevnt som en svakhet for de på den røde halvdelen av Nord-London - selv om deres nyankomne vil ta tak i det.



Likevel, med Tottenham, Chelsea og Manchester United alle ser etter topp fire-plasseringer Neville forventer Arsenal å stole på at deres rivaler faller fra. Han sa på Overlapp : «Jeg håper faktisk det (få folk og fans om bord med Mikel Arteta), det gjør jeg virkelig.

'Jeg bekymrer meg bare for erfaringen når det gjelder ung manager. For å være rettferdig, det er ikke ubegrunnet, bevisene er der! Forrige sesong burde Arsenal ha endt blant de fire beste. Men til slutt erfaringen til Antonio Conte, erfaring fra Tottenham Hotspur-spillerne (betydde at de ikke gjorde det).

«I den kampen, Spurs sin opplevelse den kvelden, var det alarmerende hvor naive Arsenal var og hvor korte de var. Min bekymring er bare utelukkende rundt (det). Jeg vet at Chelsea og Manchester United sliter litt med tanke på hvor de er, og at de begge kan eksplodere, men jeg tror begge må skje for at Arsenal skal lande blant de fire beste.»



 Arsenal gikk glipp av topp fire forrige periode
Arsenal gikk glipp av topp fire forrige periode ( Bilde: Getty Images)

Si din mening! Hvem havner blant de fire beste? Fortell oss hva du synes her.

Arsenal har ikke endt blant de fire beste siden de endte på andreplass i 2015/16-sesongen og har ikke spilt i Champions League siden 2017. Denne perioden må de også sjonglere sine hjemlige ambisjoner med Europa League-forpliktelser.



United var den andre klubben som gikk glipp av Champions League-fotball forrige periode, ettersom de gjennomgikk en katastrofal sesong midt i endringer i dugout og interne problemer. De har nå Erik ten Hag ved roret og ser etter å fortsette med forventningen om at de vil forbedre seg.

Chelsea har gjennomgått et eierskifte mens flere spillere har forlatt klubben, noe som gjør dem lette på enkelte områder. Thomas Tuchel har snakket åpent og hevder at laget hans kanskje ikke er forberedt på åpningsdagen, noe som har ført til tvil om deres topp fire-status.

Se Også: