Gary Neville tvunget til å bære Liverpool -skjorte live på Sky Sports - men det var en fangst for Jamie Carragher!

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United -legenden Gary Neville ble tvunget til å bære en Liverpool -skjorte etter de røde & apos; seier over Crystal Palace mandag kveld, men han tok øyeblikkelig hevn på Jamie Carragher.



Nevilles Sky Sports & apos; punditry -partner Carragher tvang Neville inn i skjorten etter at hans tidligere lagkamerat i England tapte et veddemål mellom paret.



hvilken planet kan du se i kveld

På Sky 's Premier League Preview Show før sesongstarten, slo Carragher Neville i en straffesparkkonkurranse og valgte det tapte som hans tidligere lagkamerat i England ville måtte ha på seg skjorten til Uniteds forhatte rivaler live på lufta.



Neville syntes ikke å like dette

Carragher ble også tvunget inn i en United -skjorte

Neville ble tvunget til å bære skjorten av Carragher (Bilde: SkySports)



Les mer

jp laget i chelsea instagram
Liverpool signerer Xherdan Shaqiri
Liverpool signerer Shaqiri i en avtale på 13 millioner pund Shaqiris Liverpool -trøyenummer Klopp avslører hva Shaqiri vil legge til Klopp: Shaqiri 'no brainer'

Men Neville var ikke treg til å ta opp et tidligere veddemål som paret tilsynelatende hadde slått om den tidligere Tottenham -midtbanespilleren Paulinho.



Carragher hadde tilsynelatende sagt at brasilianeren ville score 15 mål på en sesong for Spurs, og da han ikke godtok tapet av å ha på seg en United -skjorte.

For å gjøre Neville forlegen, fikk Carragher sitt gamle nummer 23 på baksiden av Liverpool -skjorten, samt navnet på den nåværende innehaveren av den skjorten, Xherdan Shaqiri.

s***

Sveitseren hadde til og med signert skjorten til Neville med ordene: 'Til min nr. 1 -fan Gary, vær så snill å ikke spore tilbake - SORRY - vær så snill å ikke gå tilbake til denne innsatsen.'

Neville var ekstremt av Shaqiri og holdningen til å forsvare seg under VM, før Liverpool signerte ham fra Stoke City for 13 millioner pund.

Carragher var glad for å vinne innsatsen (Bilde: SkySports)

Shaqiri har overtatt Carragher sitt gamle Liverpool -trøyenummer (Bilde: REX/Shutterstock)

Da han prøvde å trekke skjorten - som han hadde snudd for å unngå å ha Liverpool -merket - over hodet, spøkte Neville til og med at Shaqiri ikke ville passe inn i den.

Neville hadde sørget for at hans eget navn og nummer 2 ble satt på baksiden av United -skjorten, noe Carragher godtok seg iført graciøst.

chris og harley elsker øya

Skjorteinnsatsen fikk stor oppmerksomhet på Twitter, der Liverpools supporterleder Tony Barrett foreslo at det kunne auksjoneres for veldedige matbanker som drives av både Liverpool og United -supportere, og Carragher er enig.

Under showet innrømmet Neville også at han var 'den mest nervøse jeg noensinne har vært som Manchester United -fan' som Liverpool kunne ta en sterk tittelutfordring denne sesongen.

De røde vant 2-0 i Sør-London takket være en James Milner-straff og Sadio Manes sene streik.

Se Også: