Future File-podcast: YouTube-revolusjonen

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Siden lanseringen i februar 2005, har YouTube blitt et av de største nettstedene på planeten med over en milliard brukere som bruker timer hver dag på å se og laste opp innhold.



Selskapet, som ble solgt til Google i 2006 for 1,65 milliarder dollar, har gitt opphav til en ny måte å konsumere video på. Den er vert for alle slags videoer du kan tenke deg, og brukere kan abonnere på den kanalen som interesserer dem. Ved å gjøre det har det skapt en ny type kjendis med toppstjernene som trekker enorme mengder penger fra plattformen.



clare skallet kjæreste alice arnold

Men det har også vært feiltrinn og kontroverser underveis ettersom antall visninger og opplastinger fortsetter å stige.



Denne ukens Future File-podcast ser Jeff Parsons og Shivali Best bli med Myles Dyer – en populær YouTuber som har laget videoer i over et tiår.

Hvordan abonnere

Pass på at du aldri går glipp av en episode av Future File-podcasten.

Uansett hvor du abonnerer, vil vi gjerne høre dine tanker om showet, så gi oss en vurdering og anmeldelse!



De diskuterer Myles egen historie samt noen av de positive og negative sidene ved YouTube som helhet.

john legend gordon ramsay

Det er også noen få råd for alle som ønsker å få mer fra YouTube – enten det betyr å finne den riktige typen videoer eller til og med lage en selv.



Vennligst abonner og ranger Future File-podcasten, uansett hvor du velger å lytte til den, og du kan også finne ut mer om Myles på YouTube-kanalen hans.

Gi gjerne tilbakemelding eller legg inn en kommentar nedenfor om mulige emner du vil at vi skal dekke i kommende episoder.

Takk for at du lyttet.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: