Gratis par Samsung Galaxy -knopper verdt over £ 100 for Vodafone -kunder

Samsung Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Freebies som dette er vanligvis bare sett på lanseringsdager



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvis du allerede tenkte på å hente et av Samsungs Galaxy S10+ S10 5G -telefoner - nå kan det være på tide å gi seg, ettersom Vodafone tilbyr en veldig imponerende freebie på de superraske håndsettene.



Kunder som kjøper en ny Samsung Galaxy S10+ eller S10 5G fra Vodafone før 12. august kan kreve et gratis par Samsung Galaxy Buds, som for øyeblikket vil sette deg tilbake en heftig £ 113,30 på Amazon.

Begge enhetene er tilgjengelige på Vodafones splitter nye ubegrensede 5G -planer, som lar deg skylle det superrask nye internett for alt det er verdt.

De samme Galaxy -knoppene er for tiden på salg for £ 113,30 på Amazon



Selv om S10+ er tilgjengelig fra £ 56 per måned (med en forhåndskostnad på £ 29), kan du få S10 5G fra £ 72 per måned (også med en forhåndskostnad på £ 29).

For noe litt billigere, er det også Samsung Galaxy S10+ med 5 GB data for £ 48 per måned med en forhåndskostnad på £ 29, som for øyeblikket er i salg fra den opprinnelige £ 50 per måned pluss £ 99 på forhånd kostpris, og gir deg en besparelse på £ 118 - og det er før du legger til de gratis Galaxy -knoppene!



Tilbudet er tilgjengelig på Samsung S10 og S10+ 5G (Bilde: REUTERS)

Vodafone har tre ubegrensede 5G -planer å velge mellom - Unlimited Lite, Unlimited og Unlimited Max - som alle kommer med ubegrenset spill med tre måneders gratis tilgang til Hatch Premium, samt tilgang til Vodafones VeryMe lojalitetsapp, som gir deg forskjellige freebies og rabatter hver uke.

For å få de gratis Galaxy -knoppene, må du sørge for at du kjøper mellom nå og 12. august 2019, og deretter søker du om freebie på Samsungs nettsted her.

De er kjent for sin fantastiske lyd

  • Vodafone Unlimited Max: For £ 79 per måned (£ 29 på forhånd), gir det brukerne ubegrensede data i hastigheter så raskt som enheten og nettverket tillater det. Det er perfekt for folk som ønsker å dra nytte av den nyeste teknologien-for eksempel live virtuell virkelighet-se live-TV og sport i 4K med ultra-high definition (HD), flerspillerspill i sanntid på farten eller laste ned bokser i superrask tid.
  • Vodafone Unlimited: For £ 75 per måned (£ 29 på forhånd), tilbyr den hastigheter på opptil 10 Mbps, noe som gjør den ideell for kunder som ønsker å videostreame over Standard Definition eller High Definition uten å bekymre seg for databruk.
  • Vodafone Unlimited Lite: For £ 72 per måned (£ 29 på forhånd), tilbyr den hastigheter på opptil 2 Mbps. Denne tjenesten er rettet mot brukere som ønsker å chatte på sosiale apper, surfe på internett og streame musikk.

Les mer

Mobiltelefontilbud 2020
Beste mobiltelefontilbud Beste SIM-tilbud Beste smarttelefoner for 2020 Beste Android -telefoner

Kunder fra Vodafone kan også legge til en underholdningspakke i planen, med nettverket som lar deg velge mellom Spotify Premium, Amazon Prime Video, Sky Sports Mobile eller et NÅ TV Entertainment Pass mot en ekstra avgift.

Se Også: