Fred Wests datter tror det kan være TRETI flere ofre mens hun frysende snakker om å vokse opp i fryktens hus

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fred og Rosemary Wests datter har sagt at hun tror foreldrene hennes drepte opptil 30 flere kvinner da hun avslørte hvordan det var å vokse opp i 'grusommens hus' Cromwell Street 25.



Nå sa en mor, Mae West, som trodde morderiske Rosemary var uskyldig i et tiår før hun snudde seg mot henne, at hun ennå ikke har fortalt sin unge sønn identiteten til besteforeldrene sine.



46-åringen åpnet om å vokse opp med sine seriemorderforeldre i Gloucester, og sa at det var 'normale' tider, men avslørte som et lite barn at hun syntes foreldrene var 'merkelige'.



Mae West snakker om & apos; horrors hus & apos; med Fred og Rose West (Bilde: ITV)

Mae er anonym (Bilde: ITV)

Mae sa at det også var normale tider (Bilde: PA Archive/Press Association Images)



Fred West drepte minst 12 kvinner, inkludert sin egen datter Heather før han ble tatt og drepte seg selv i fengsel. Hans kone Rosemary soner 12 livstidsdommer for sin onde rolle i voldtektene og drapet mellom 1967 og 1987.

Mae sa at datteren hennes, som er i tjueårene, snublet over besteforeldrenes identitet og sto overfor å se vennene hennes kledd ut som Fred og Rosemary på en Halloween -fest.



Da han snakket om Good Morning Britain sa Mae: 'På 70 -tallet var jeg veldig ung, jeg visste at vi hadde leietakere, og det var normalt å se folk komme inn og ut. Vi trodde Heather stakk av. Jeg pleide å synes alt de gjorde var merkelig.

'De ville låse oss inne med bøtte om natten, lyspæren tatt ut og døren låst. Jeg vet ikke hvordan de egentlig klarte det. '

Skrekkens hus ble senere revet

25 Cromwell Street er nå synonymt med ondskap (Bilde: SWNS)

Mae West (til høyre) i alderen 6 år og Heather West, døtre til Fred og Rose West. Omkring 1978

christopher dean karen frisør

Stephen West (til venstre) og Mae West (til høyre) barn av Fred og Rose West som sto utenfor Cromwell Street 25 på 1970 -tallet

Utrolig tror Mae at foreldrene hennes kan ha drept opptil tretti kvinner til.

Hun sa: 'Vi så ikke noe bevis på det i det hele tatt. Folk spør meg & tror du at han stoppet? & Apos; og det tror jeg ikke han gjorde. Jeg tror han sluttet å bruke huset.

Når hun snakket om farens seksuelle overgrep, sa hun at han pleide å bryte inn på rommet hennes da hun kledde seg slik at hun våknet tidlig for å dekke seg selv.

Les mer

Fred Wests datter snakker
& apos; En pappas rett til din jomfruelighet & apos; Kle deg i klær av drapsofre Jeg er redd min identitet vil bli oppdaget & apos; 30 ofre til & apos;

På spørsmål om hva hun syntes om moren hennes, som hun holdt kontakten med til hun skjønte sin skyld, snakket hun om de ustanselige slagene i hånden hennes.

'Hun var langt over toppen for det minste. Hun ville si & apos; Jeg er i humør nå og ville gjøre dere alle. Vi hadde normale måltider, tv -tider.

Fred ble arrestert og drepte seg senere i fengsel (Bilde: ITV)

Mae har skrevet om forholdet til foreldrene (Bilde: ITV)

Rose soner nå 12 livstidsdommer (Bilde: PA Archive/Press Association Images)

Fred West sitt mugshot etter arrestasjonen (Bilde: PA Archive/Press Association Images)

'Det var mye normalitet, men så var det den andre siden som ikke så vi forferdelige ting. Noen ganger var han morsom, og vi pleide å glede oss til han kom hjem fra jobb. '

Nå lykkelig gift, Mae, sa at den unge sønnen hennes ikke vet hvem besteforeldrene hans er.

'Han har aldri spurt meg, jeg syntes det var rart. Jeg trodde han kan ha tatt det opp, men han har ikke. '

Men datteren er fullt klar over det.

'Hun har aldri snakket om det. Hun tenker, & apos; Vel, det er din bakgrunn. & Apos;

'Noen gikk som mamma og pappa til en ball med flotte kjoler, hun sa bare:' Mamma du vil aldri gjette, noen gikk som foreldrene dine. & Apos;

'De er kriminelle og onde, og det er det Halloween er.'

Se Også: