Fortnite sesong 5: Her er hva som er nytt og hva som er endret i det stadig utviklende online mobilspillet

Teknologi

Fortnite er det enormt populære gratis-å-spille kampspillet som ser kombattanter delta i tegneseriekrigføring over et stadig krympende landområde.Og for å blande ting litt, legger utvikleren Epic Games ulike utfordringer inn i spillet i form av 'sesonger' med forskjellige temaer.


Denne uken har Fortnite-spillere fått sin største patch til nå i form av sesong 5.Det bringer inn mange nye endringer for det enormt populære mobilspillet.


ksi vs logan paul live stream gratis

Kartet har blitt utvidet med et par nye navngitte steder: Paradise Palms og Lazy Links, samt noen få navnløse som det ikke er snakk om ennå.

Det massive Battle Royale-spillet inkluderer nå også det første ordentlige kjøretøyet - en firemanns golfbil som kan romme hele laget ditt.Det viste seg at den nye sesong 5-oppdateringen var så populær at den faktisk krasjet serverne.

Epic Games ble tvunget til å ta dem offline for å undersøke problemer med pålogging og matchmaking. Det ser imidlertid ut til at alt nå er gjenopprettet til normal driftstilstand og spillere er opptatt med å undersøke de nye tilleggene.


'Et vikingskip, ørkenpost og eldgamle statuer har dukket opp på øya, og forandret verden til Fortnite slik vi kjenner den,' sa teamet bak spillet.

«På toppen av det har Fortnites første firemannskjøretøy kommet! Hopp inn i en zippy ATK (All Terrain Kart) med troppen din og avdekk alle nye mysterier og steder.'

hvorfor drepte ben lyng

Fortnite sesong 5 utvider kartområdet (Bilde: Epic Games)

Den nye sesongen betyr et helt nytt Battle Pass, som inneholder over 100 nye belønninger.

Den er tilgjengelig akkurat nå i spillet for 950 V-Bucks (spillets virtuelle valuta) og lar deg utfordre laget ditt til et slag basketball, golf eller strandball.

Hva er Fortnite?

Fortnite er et populært strategispill for overlevelse Playstation 4 , Xbox One , Nintendo Switch, Windows og Mac.

Den kombinerer Minecraft-ressursinnsamling og -bygging med teambasert overlevelsesskyting spill .

Hovedhandlingen, i Save The World-modusen, er å skyte og angripe med nærkampvåpen, men spillere kan også bygge festningsverk og jobbe med lagkamerater for å forsvare overlevende fra bølger av fiendtlige monstre.

er paul o'grady homofil

Dette kombineres med utforskning og ressursinnsamling for å spille litt som Minecraft .

Fortnite økte i popularitet med Battle Royale-modusen som kan spilles gratis og setter opptil 100 spillere mot hverandre mens en mystisk sky stadig reduserer størrelsen på krigssonen, og skaper knivsegg og klimatiske våpenkamper.

Selv om det bare er et skytespill, vil spillerne utvikle strategisk tenkning, fremtidsplanlegging og kreative tilnærminger til kamp. Det lærer en dyp mengde samarbeid og samarbeid og redder lagkamerater.

[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av