Folk som regelmessig onanerer er mer sannsynlig å være ledere, viser undersøkelsen

Vitenskap

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvis du vil utmerke deg i karrieren din, kan det være på tide med litt selvkjærlighet, hvis resultatene fra en ny undersøkelse er noe å gå etter.



De undersøkelse fra Univia har avslørt at folk som regelmessig onanere er mer sannsynlig å være ledere på jobben.



I undersøkelsen ble 1012 personer spurt om deres onanivaner, samt jobb.



jp og binky baby

Resultatene avslørte at folk som onanerer minst en gang i uken har større sannsynlighet for å utmerke seg på nesten alle måter på arbeidsplassen.

Leder på jobb

dreper phelan andy

Univia forklarte: Det var mer sannsynlig at de ble ansatt, mer sannsynlig å ha lederstillinger og mer sannsynlig å tjene høyere lønn.



Ved å dykke dypere inn i resultatene fant forskerne at sjeldne onanere tjente en gjennomsnittslønn på .006 (£35.876), mens de som onanerte en gang i uken tjente .076 (£38.381) i gjennomsnitt.

ann widdecombe storebror

I mellomtiden var det 8 % større sannsynlighet for at vanlige onanere ba om en høyning.



Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
Sexhistorier

Selv om årsaken til denne koblingen fortsatt er uklar, foreslår forskerne at onanering kan bidra til å forbedre selvtilliten din.

De forklarte: Økningen i selvtillit som onani tidligere ble vist å forårsake kan være en viktig bidragsyter til høyere lønnsslipper, for det kan kreve en viss grad av selvtillit og tapperhet å be sjefen din om en høyning.

Med andre ord kan onani henge sammen med selvtillitsøkningen som trengs for å be din overordnede betale for det du fortjener.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: