Kvinnelig kjendis vinner gaggingordre over dagbokoppføringer som avslører affære med den berømte gifte mannen

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Blokkert: Kvinnen gikk til retten etter at kjæresten sa 'Jeg vil avsløre dere begge'



En kvinnelig kjendis har fått et gaggingordre for å holde hennes affære med en berømt gift mann gjemt under menneskerettighetsloven.



Kvinnen, bare kjent av initialene CHS, men sies å ha en 'høy offentlig profil', sikret seg et påbud ved Høyesterett i Manchester mot kjæresten.



En dommer ble fortalt at han fikk detaljer om kvinnens 'utroskap' med mannen, bare kjent som Y. Etter å ha lest en journal hun førte i soverommene hennes mens hun var ute av huset.

sky mobil annonse skuespillerinne

De kranglet, og kvinnens kjæreste, kjent som DNH i rettssaken, truet senere med å publisere materialet.

Et juridisk team for CHS argumenterte med at 'den potensielle skaden som kan gjøres, både for saksøkeren, som en offentlig tillitsperson, og for Y, som en offentlig person som er gift med noen andre, er enorm.'



Utrolig nok ga dommer David Hodge QC et påbud mot kjæresten uten at han eller han visste det, eller at den gifte mannen ble gjort oppmerksom på det.

Generelt syn på Manchester Civil Justice Center.

Høring: Kvinnens sak ble hørt i Manchester Civil Justice Center (Bilde: PA)



Han tillot høringen å bli hørt i hemmelighet fordi kvinnen fryktet hvis kjæresten ble varslet, han ville publisere materialet før hun kunne få påbudet.

Kjæresten skal ha tatt bilder av journalpostene han fant, men opprinnelig lovet å slette dem i januar.

Den inneholdt 'intime detaljer' om hennes affære med Y og oppdagelsen førte til et opphetet argument i flere timer.

Mannen demonstrerte at han hadde slettet alle bildene, og på det tidspunktet fortsatte forholdet.

manglende arbeid på grunn av sykt barn uk

Imidlertid skal kvinnen ha oppdaget at kjæresten hennes hadde sett gjennom iPad -en hennes og funnet et kontaktnummer til Y.

Senere utfordret han kvinnen over forholdet igjen og sa: 'Jeg vil avsløre dere begge for det dere har gjort. Jeg har nok bevis til å gjøre det. '

Etter dette argumentet mener kvinnen nå at kjæresten hennes ikke har slettet hvert bilde av journalen og hadde bevis for å 'skade både seg selv og Y'.

Kvinnens juridiske team sa til retten at hvis saken ble publisert i allmennheten, ville både hun og Y bli skadet uopprettelig, og det ville få enorme økonomiske konsekvenser for dem begge.

'Det sies at Mr Y er uvitende om den nåværende situasjonen,' ble det lagt til.

Dommer Hodge innvilget påbudet og bestemte at kvinnens rett til personvern i henhold til artikkel 8 i den europeiske menneskerettighetskonvensjonen oppveide retten til ytringsfrihet.

'Det er fordi årsakene til offentliggjøring, på bevisene, er motivert av ondsinnelse som saksøkte hadde i forhold til fordringshaveren,' skrev han.

Se Også: