Se først hele traileren til Pokémon the Movie: I Choose You – og utgivelsesdato

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

For å feire 20-årsjubileet til Pokémon-animasjonsserien, får vi en helt ny Pokémon-film, og denne nye fullstendige traileren er en skjønnhet.



Fungerer som et forspill til historien om Ash Ketchum og Pikachus vennskap, Pokémon the Movie: I Choose You! gjenforteller historien om Ash og Pikachu, rett fra animasjonsseriens første episode.



Selv den tjuende Pokémon film, markerer dette seriens retur til landsomfattende kinoer for første gang på flere år.



Ikke bare er den nye traileren en nostalgifremkallende tur, den har faktisk lært oss mye om hva vi kan forvente av hele filmen.

Pokémon the Movie I Choose You-plakat

Pokémon the Movie: I Choose You sin teaterplakat er alle slags vakker.

Så du den første Pokémon-filmen på kino?
Kommentar nedenfor

Slik det ser ut, vil filmen ta oss gjennom reisen til Ash og Pikachu gjennom årene, fra regionen Kanto (hvor den første serien av anime ble satt) til den nyere Alola.



Pokémon som Lapras, Ho-oh, Entei, Lucario og Xerneas er omtalt i traileren, og beviser at vi virkelig vil få et glimt av Pokémon gjennom tidene.

Selvfølgelig er det virkelige høydepunktet her den fantastiske animasjonen. Det originale showet blekner i forhold til det nydelige bildet her, så selv om ikke annet, kommer dette til å bli et skuespill.



Ikke bare det, men hvis du er ivrig nok til å se filmen på kino, vil du bli utstyrt med noen gratis godbiter.

når kjemper mike tyson
Pokémon film

Den legendariske duoen fikk som kjent ikke den beste starten

For de av oss som er heldige nok til å vokse opp på 90-tallet, du husker kanskje den begrensede utgaven av promo-Pokémon-handelskortene som ble gitt bort til deltakerne i den første filmen.

Jeg har fortsatt det vakre promo Mewtwo-kortet mitt trygt i en ringperm. Hvis jeg husker riktig, gråt faren min på den ikoniske scenen med aske som ble omgjort til stein. Ikke fortell ham at jeg fortalte deg det.

Nå kan du gjenoppleve disse barndomsminnene med et begrenset opplag av Ashs Pikachu-kampanjekort, utsmykket med filmens tittel.

Alle som kjøper billett til visningene 5. og 6. november vil motta dette nye kortet gratis.

Pokémon-kampanjekort

De som kjøper en billett vil motta et begrenset kampanjekort med Ash's Pikachu

Det er litt ekstra for fans av Pokémon-videospillserien også, med distribusjoner i spillet som leder frem til kinobegivenheten.

Fra og med 19. september kan Pokémon Sun and Moon-spillere få en av seks versjoner av Ashs Pikachu iført forskjellige versjoner av Ashs trenerhatt.

Hver Pikachu vil bli utgitt i en ukes vindu, som slutter 30. oktober. Siden du bare kan velge én, bør du velge nøye.

er Ole Brumm en jente

Jeg personlig anbefaler den ikoniske originale 'grønn tikk'-hatten.

Siste spillanmeldelser
Ashs Pikachu

Pokémon Sun and Moon-spillere kan velge en av seks Pikachu-varianter.

Til slutt vil filmelskere motta en QR-kode som kan brukes til å låse opp en begivenhet i spillet i de kommende Pokémon Ultra Sun og Ultra Moon videospill.

Visninger av filmen vil finne sted over hele landet 5. og 6. november. Ytterligere informasjon om deltakende teatre, samt billettsalg, finner du her .

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: