'Excited' Strictly-stjernen Ellie Simmonds sier at det å være første dverg på showet er 'en ekte ære'

TV nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Svømmelegenden Ellie Simmonds var 'superbegeistret' for å bli valgt til Strictly Come Dancing i går.



Hun beskrev det som en ekte ære å representere mennesker med nedsatt funksjonsevne, etter seieren til døve EastEnders skuespiller Rose Ayling-Ellis med proffen Giovanni Pernice i fjor.



'Jeg vil være så, så nervøs, og jeg vil prøve å ikke tenke på alle menneskene som ser på,' sa Ellie, som deltok på Commonwealth Games i går.



«Min familie og venner vil støtte meg og hjelpe meg med å holde meg på jordet.

'Jeg er den første dvergen som gjør showet, jeg vil vise hvor positivt det er, at det er OK å være annerledes. Det er en ekte ære.»

 Ellie Simmonds
Ellie håper deltakelsen hennes vil vise at det er 'greit å være annerledes' ( Bilde: Getty-bilder for The National Lottery)
 Den døve deltakeren Rose Ayling-Ellis vant Strictly i fjor
Den døve deltakeren Rose Ayling-Ellis vant Strictly i fjor ( Bilde: BBC/Guy Levy)

Walsall-fødte Ellie, 27, har holdt nyhetene hemmelig i flere måneder.



Hun sa: «Det har vært så vanskelig, du vil bare fortelle det til alle. Jeg fortalte det til den andre halvparten min, Matt, og foreldrene mine, men jeg fortalte det bare til søsteren min i morges. Det er en familietradisjon å se den hvert år.

– Å være med på det er så spennende. Det vil være flott å bytte ut brillene og hatten med sekvensene og sminken.»



Ellie ble født med achondroplasia, en type dvergvekst, og er 4 fot. Hun sluttet å svømme med en rekke utmerkelser etter fjorårets paralympics i Tokyo.

Hun blir med komiker Jayde Adams, Coronation Street skuespillere Will Mellor og Kym Marsh , Loose Women-stjernen Kaye Adams og Radio 2s Richie Anderson i Strictly-serien.

Se Også: