Nøyaktig hvor mye du trenger i pensjonskassen din for en komfortabel pensjonisttilværelse - forklart

Pensjoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jo før du begynner å gjøre beregningene, jo bedre vil du ha det

Jo før du begynner å gjøre beregningene, jo bedre vil du ha det(Bilde: Getty Images)



Det gjennomsnittlige paret må tjene 26 000 pund i året fra pensjonen for å leve komfortabelt, sier tall.



Det er nok til å betale for det vesentlige så vel som europeiske helligdager, hobbyer, alkohol og veldedighet, rapporten av Who? funnet.



For å dekke det grunnleggende, som mat og drikke, gass, strøm, TV -regninger, transport og klær, må du tjene rundt 18 000 pund mellom deg.

hva sa biggins om storebror

For en mer luksuriøs livsstil må par ha sikte på en årlig inntekt på 41 000 pund, slik at muligheten for lang- eller langdistanseferier, helseklubbmedlemskap og dyre måltider blir åpnet og har en ny bil hvert femte år.

For å dekke det grunnleggende, for eksempel husholdningsregninger, transport, klær og mat, må du tjene rundt 18 000 pund mellom deg

For å dekke det grunnleggende, for eksempel husholdningsregninger, transport, klær og mat, må du tjene rundt 18 000 pund mellom deg (Bilde: Bloomberg via Getty Images)



For enkeltpersoners husholdninger utgjør de typiske viktige, komfortable og luksuriøse årlige pensjonsinntektene henholdsvis £ 13.000, £ 19.000 og £ 31.000.

Dette er på toppen av statspensjonen - vanligvis rundt £ 155 i uken - som pensjonister får fra de er 66 år.



Hvilken type pensjonsinntekt noen velger, kan også ha betydning for hvor mye de potensielt trenger å spare for en behagelig pensjon.

Pensjonsfrihetene betyr at over 55-åringer kan ta inntekten sin på forskjellige måter, inkludert å kjøpe en livrente, som vil garantere dem en vanlig pensjonsinntekt, eller trekke penger fra pensjonskassene.

Drawdown gjør at pensjonister kan ta ut penger som en månedlig eller årlig inntekt - men beholde resten investert, vanligvis i aksjemarkedet eller obligasjoner, slik at de kan fortsette å øke i verdi.

En livrente er når du kjøper pensjonsinntekt ved å bruke deler av eller hele pensjonspotten din.

For enkeltpersoners husholdninger ville det å oppnå en komfortabel pensjonisttilværelse bety en pott på rundt 192 290 pund sammen med en statspensjon for å gi en årlig inntekt på 19 000 pund ved bruk av pensjonsutbetaling, eller 305 710 pund gjennom en livrente, antyder forskningen.

I gjennomsnitt trenger par en pott på rundt 155 000 pund sammen med statspensjonen for å produsere årsinntekten for en komfortabel pensjonisttilværelse på 26 000 pund ved bruk av pensjonsutbetaling - eller drøyt 265 000 pund gjennom en felles livrente.

Beregningene for pensjonsuttak var basert på at spareren tok ut all sin inntekt over 20 år fra fylte 65 år og også gjorde visse forutsetninger om investeringsvekst, inflasjon og kostnader.

Folk som ønsker å finne ut mer om alternativene sine, kan vurdere å henvende seg til tjenesten Pension Wise for statlig støtte for gratis veiledning eller betale for uavhengig økonomisk råd fra noen som er kvalifisert.

Jenny Ross, hvilken? Pengeredaktør sa: 'For mange mennesker vil hendelsene i det siste året ha fått dem til å revurdere pensjonsplanene sine og bringe skarpt fokus på mengden penger som trengs for senere liv.

'Undersøkelsen vår viser at de fleste må legge fra seg betydelige summer hvis de vil sikre at de kan nyte en komfortabel pensjonisttilværelse - men mange har ikke tilgang til den klare og tilgjengelige informasjonen de trenger for å hjelpe dem med å planlegge.'

Hvor mye du trenger for pensjonisttilværelse - en enkeltpersons husholdning

Basert på Hvilke tall, trenger du:

  • ‘Luksus’ pensjonisttilværelse - 31 000 pund (pottestørrelse på 671 000 pund nødvendig for livrente; 422 140 pund for uttak)
  • ‘Komfortabel’ pensjonisttilværelse - 19 000 pund (pottestørrelse på 305 170 pund nødvendig for livrente, 192 290 pund for uttak)
  • ‘Essensiell’ pensjonisttilværelse - 13 000 pund (pottestørrelse på 123 365 pund nødvendig for livrente, 77 350 pund for uttak)

Hvor mye du trenger for pensjonisttilværelse - en hus for to personer

Basert på Hvilke tall, trenger du:

  • ‘Luksus’ pensjonisttilværelse - 41 000 pund (pottestørrelse på 757 000 pund for livrente; 442 020 pund for uttak)
  • ‘Komfortabel’ pensjonisttilværelse - 26 000 pund (pottestørrelse på 265 420 pund for livrente; 154 700 pund for uttak)
  • ‘Essensiell’ pensjonisttilværelse - 18 000 pund (pottestørrelse på 47 325 pund for livrente, 28 810 pund for uttak)

Så hvor mye skal jeg spare?

Jo før du begynner å forberede deg, desto bedre blir det

Jo før du begynner å forberede deg, desto bedre blir det (Bilde: Getty Images)

Disse estimatene er en nyttig veiledning for folk å kjenne pensjonisttilværelsen de er omtrent på vei til, gitt deres nåværende pensjonspottestørrelse. Men beløpet vi alle bør sikte mot er veldig personlig og på slutten av dagen, forklarer Becky O'Connor, leder for pensjon og sparing i Interactive Investor.

Selv om estimatene tyder på at noen i gjennomsnittslønn som betaler automatisk påmelding minst 8% gjennom hele sitt yrkesaktive liv som også vil motta statspensjon, omtrent burde være på sporet for pensjonisttilværelse et sted mellom 'essensiell' og 'komfortabel', men det kan fortsatt være en kamp for å håndtere uventede høye regninger, for eksempel vedlikehold av eiendom. '

Det er også viktig å merke seg at uttaket ovenfor ville redusere potten din til ingenting etter 20 år, noe som betyr at hvis du levde for å være eldre enn 85, ville du bare leve av statspensjon, pensjonskreditter og sparepenger.

Selvstendig næringsdrivende må også legge mer i seg selv for å oppnå det samme utfallet, ettersom de ikke drar fordel av arbeidsgiveravgifter, forklarer O & apos; Connor.

Det er også verdt å huske på at hvis du er i en innskuddsbasert ordning, slik de fleste nå er, er størrelsen på potten din gjenstand for variasjoner i aksjemarkedet, noe som gir deg risiko for store svingninger.

Noen eksperter sier at tommelfingerregelen for en økonomisk beskyttet pensjon er å sikte på omtrent to tredjedeler av din endelige lønn hvert år etter at du blir pensjonist.

For å gjøre dette må du ta alderen du begynner å bidra med, halve det, legge til et prosenttegn og bidra så mye hvert år resten av livet.

For eksempel, hvis du begynner å bidra i en alder av 30 år, må du betale inn 15% i året for resten av karrieren.

Men selvfølgelig, jo tidligere du begynner å betale til pensjonen din, jo mindre av lønnen din må du dele med.

Selv bare £ 20 eller £ 30 i måneden vil øke gjennom årene for å gi deg en mye bedre sparepott når du blir 55 år.

Alle som ønsker ytterligere råd om pensjon kan kontakte myndighetene Rådgivningstjeneste for pensjoner gratis .

Se Også: