Euro 2016 grådige billett touts tar 9 000 pund for et sete i finalen

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Euro 2016 billetter

Euro 2016 billetter



Grådige touts belaster opptil 9 000 pund for billetter til Euro 2016 -finalen, kan vi avsløre.



Tallene på sekundære billettsteder forventes å stige ytterligere etter hvert som turneringen går, til tross for at den blir solgt i strid med vilkår og betingelser.



Til og med gruppespillkamper som starter neste helg gir rikt utvalg for onlinegribbene som fikk 25 € billetter de selger for 10 ganger prisen.

Fans som kjøpte dem ble advart om at de kanskje ikke engang kommer til å spille på grunn av tøffe retningslinjer for videresalg.

Avsløringene kom etter en etterforskning av forbrukerrettighetsgruppen Hvilken? og gransking av Sunday NEWSAM.



Euro england billetter

England -billetter til Euro 2016

Hvilken? sa: Et betydelig antall uoffisielle nettsteder som hevder å selge Euro 2016 -billetter bryter med restriksjoner og forbrukerlovgivning, og etterlater fansen i fare for å bli avvist fra bakken.



Billetter kan ikke selges videre utenom Uefas offisielle videresalgssted, og forbrukere må ta bilde -ID for å komme inn på stadion.

Les mer: Euro 2016 England fotball -yobs vil bli sporet av DRONES for å stoppe problemer

Noen billetter på uoffisielle sekundære sider selges for opptil £ 5000, og det forventes at disse prisene vil stige etter hvert som det nærmer seg finalen.

Hvilken? direktør for politikk og kampanjer Alex Neill la til: Mer må gjøres for å stoppe nettsteder som bryter reglene og svindler publikum.

Chris Smalling feirer med lagkamerater etter scoring

Chris Smalling feirer med lagkamerater etter scoring (Bilde: AFP/Getty)

Skandaløst prisede billetter til finalen 10. juli i Paris var til salgs på nettstedet Gettickets.co.

Viagogo - støttet av investeringsbankfolk - annonserte England -Wales -sammenstøtet med startpriser fra i underkant av 300 pund.

Det vil koste fra £ 210 å se Wales mot Slovakia neste lørdag gjennom ATSTickets.com, ifølge nettstedet deres.

Avsløringene kommer en uke etter at en regjeringsrapport ba om handling for å stoppe internett -svindlere og slå dem med bøter på opptil 5000 pund.

Sunday NEWSAM lanserte forrige uke vår egen kampanje mot touts, og ba om at sekundære nettsteder ble forbudt å annonsere og selge billetter før de ble solgt offisielt.

Se Også: