Erik ten Hag sprenger Man Utd-stjerner over 'uakseptabel' opptreden i Atletico Madrid-nederlaget

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United sjef Erik ten Hag har insistert på det han så fra spillerne sine mot Atletico Madrid var 'ikke akseptabel' under deres pre-season vennskap med de spanske gigantene.



De røde djevlene ble slått 1-0 takket være Joao Felix sin sen streik for Diego Simeones side, kort tid før United-stjernen Fred fikk sine marsordre etter å ha mottatt et andre gult kort da Ten Hags tropper avsluttet konkurransen med 10 mann.



Det var en spill full av brennende utfordringer og selv om det teknisk sett var en vennskapskamp mellom de to lagene, antydet taklingene som ble vist at det ble spilt i det tempoet mange ville assosiere med konkurrerende handling. Gitt den nye Premier League sesongen starter om en uke, Ten Hag næret bekymringer over noen av sammenstøtene mellom spillerne.



Nederlenderen reflekterte over spillet og adresserte Atletico Madrids aggresjon: «Jeg liker konkurranseevne, men med respekt. Jeg vil ikke ha skader også.

'Derfor må man ha respekt for hverandre. Jeg har sett noen taklinger som kanskje er litt over grensen.' Mens Ten Hag var tydelig frustrert over Atleticos tilnærming uten sperrer, var han langt fra overlykkelig med sin egen side heller.

'Til slutt handler det om resultatet, og poengsummen var ikke bra,' la han til. 'Du må ta fordeler hvis du skaper sjanser. Jeg tror vi skapte mange sjanser, for å produsere minst ett mål - det punktet er jeg ikke fornøyd med. Jeg har fortalt laget at det ikke er akseptabelt.'



United hadde hatt en fantastisk pre-season-kampanje før møtet med Atletico og hadde faktisk ikke smakt nederlag under Ten Hag. I kampene på forhånd hadde de røde djevlene til og med registrert en ettertrykkelig 4-0 seier over harde rivaler Liverpool og nok en seier over Premier League-motstanden i Krystallpalass .

 Erik ten Hag var ikke imponert over det han så fra spillerne sine mot Atletico Madrid
Erik ten Hag var ikke imponert over det han så fra spillerne sine mot Atletico Madrid

SI DIN MENING! Hvor avslutter United i Ten Hags debutkampanje neste sesong? Kommentar under



Ved å ta positivt ut av nederlaget, vil Ten Hag vite at det er mange ting han kan jobbe med fra denne utflukten - det gjenstår bare å se om nok blir fikset i tide før Uniteds åpningsdagskonkurranse mot Brighton & Hove Albion på Old Trafford.

Det er imidlertid en ny sjanse for Ten Hag til å prøve noen nye ting før da, med United i aksjon igjen på søndag mot Rayo Vallecano - 24 timer etter kampen mot Atletico.

United-manageren har forklart hvordan det blir en helt annen startoppstilling for helgens andre kamp. – Spillerne som spilte fra start kommer ikke i morgen, avslørte Ten Hag.

'I morgen vil vi ha en annen startellever. Det er spillere som kom på [mot Atletico Madrid] som kan starte i morgen.'

Se Også: