Åtte postnummer der boligprisene har steget med mer enn 100 000 pund i år

Boligpriser

Horoskopet Ditt For I Morgen

En kvinne går langs stranden mens kveldssolen reflekterer på gatene i husene i St Ives

I følge Rightmove overtok Cornwall London som det mest populære søkestedet for eiendomskjøpere(Bilde: Getty)



Boligprisene har skutt i været det siste året etter at nye arbeidsrestriksjoner utløste en massiv utvandring av mennesker som forlot byen på jakt etter mer plass.



Cornwall og Somerset er blant områdene som har sett de høyeste stigningene hittil i år, mens Glasgow og deler av Suffolk også har sett enorme økninger fra de etter en bedre balanse mellom arbeid og privatliv.



Nationwide Building Society sa at gjennomsnittlig boligpris lå på 244 229 pund i juli, selv om veksten falt noe i juni etter at statskassen begynte å trappe ned frimerkeferien.

Mellom april og juni økte boligprisene med i gjennomsnitt 1,6% - mer enn seks ganger den gjennomsnittlige månedlige gevinsten som ble registrert i de fem årene før pandemien.

tottenham vs ajax stream

Nationwide sa at skattelettelser ikke har vært den eneste faktoren som driver markedet høyere, med endrede krav på grunn av pandemien som fikk britene til å flytte.



Tror du at boligprisene vil avkjøles innen utgangen av året? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor

Cornwall er også en populær region for folk som søker andre hjem

Cornwall er også en populær region for folk som søker andre hjem (Bilde: SWNS)



andy er en kjendis 2019


Lekser og nedleggelser har sett kjøpere lete etter større eiendommer utenfor byen med mer uteplass.

Den sa i løpet av de siste seks månedene at andelen av salg som involverte eneboliger og tomannsboliger har økt, mens andelen som involverer leiligheter har falt 'betydelig'.

Prisveksten har blitt drevet frem av stor etterspørsel fra kjøpere i en tid da folk kvier seg for å sette hjemmene sine på markedet.

GetAgent har delt data som viser at i åtte britiske postnummer har boligprisene steget med mer enn 100 000 pund på bare ett år.

Det fant den største etterspørselen i kystregionene, så vel som en økning i etterspørselen i Bristol og Glasgow da folk søker hjem nær nok til bysentre, men langt nok unna til at de kan nyte plassen som kommer fra eiendommer utenfor byen.

Sam Edwards fra GetAgent kommenterte: 'Etter et og et halvt år med grusom lockdown -liv, er det naturlig at flyttere prioriterer plass og varme i jakten på drømmehuset sitt.

jacob rees mogg familie

- Det er ingen overraskelse at Englands sørlige postnummer har sett en økning i husprisen for å dekke denne økende etterspørselen.

'Solfylte landsbygda som Cornwall og South Hampshire er blant de mest populære, med en økning på henholdsvis £ 135,128 og £ 131,708. '

Renfrewshire i Skottland er også enormt etterspurt

Renfrewshire i Skottland er også enormt etterspurt (Bilde: Getty)

I følge Rightmove overtok Cornwall London som det mest populære søkestedet for eiendomskjøpere, og det gjenspeiles også i stigende priser.

Jeremy Leaf, eiendomsmegler i Nord -London og en tidligere boligformann i Royal Institution of Chartered Surveyors sier at etterspørselen neppe vil avkjøles i år.

Selv om maktbalansen kan begynne å bytte fra selgere til kjøpere, betyr rekordlave boliglånsrenter, aksjemangel og forhåpentligvis fortsatt lettelse av begrensninger i låsningen at det er lite sannsynlig at det kommer til å bli noe større pris- eller transaksjonsnummer når som helst, ' han sa.

Konkurransen om boliger i Somerset er oppe blant de som søker mer plass innen pendelavstand til byen

Konkurransen om boliger i Somerset er oppe blant de som søker mer plass innen pendelavstand til byen (Bilde: Getty Images/iStockphoto)

Hvor har boligene steget med mer enn 100 000 pund?

Dette er postnummerene der boligprisene har steget med mer enn 100 000 pund i år:

North Cornwall, PL27 - I fjor: £ 342,903, I år: £ 478,031

minnedag london 2013

North Cornwall, PL2 - I fjor: £ 403,655, I år: £ 538,597

South Cornwall, PL23 - I fjor: £ 395,628, I år: £ 520,525

South Devon, TQ8 - I fjor: £ 617 857, I år: £ 749,565

North Devon, EX33 - I fjor: £ 367,811, I år: £ 484,935

East Suffolk, IP10 - I fjor: £ 352,495, I år: £ 482,809

arsenal vs liverpool tv-kanal

Renfrewshire, PA13 - I fjor: £ 227,600, I år: £ 334,232

Somerset, BS41 - I fjor: £ 419,895, I år: £ 524,917

Se Også: