EE-avbrudd: Tjenesten gjenopprettet etter nettverksproblemer gjør at kunder ikke kan ringe

Teknologi

EE har store nettverksproblemer i dag, med hundrevis av kunder som hevder at de ikke kan ringe eller motta anrop.Mobilnettverket har hatt problemer siden 08:32 i morges, ifølge data fra nettstedet Neddetektor , som overvåker nettbrudd.


hva skjedde med peter kay

EE hevdet at problemet var løst for flertallet av kundene rundt klokken 12.40 i ettermiddag.Imidlertid hevdet mange brukere at de fortsatt ikke hadde tilgang til nettverket klokken 13.15 i ettermiddag.


'Kan ikke ringe, prøvde å starte telefonen på nytt og gjorde ingen forskjell i det hele tatt,' skrev EE-kunde Kate på DownDetector-forumet.

EE mobil

(Bilde: Getty)«Var nede klokken 7.45 i morges. Kom tilbake med jevne mellomrom mellom 8 og 9 am og ingenting siden!!!

«Jeg vil ha tilbakebetaling siden jeg ikke er villig til å betale for tjenesten de ikke yter.


Barna mine kan heller ikke bruke telefonene sine for å fortelle meg at de er trygge og komme hjem fra skolen ok. Ikke fornøyd i det hele tatt.

Oppdatering 16:11 : EE har bekreftet at det tidligere problemet nå er løst.

gino d'acampo spaghetti bolognese oppskrift

'Tidligere i dag opplevde noen kunder periodiske problemer med å ringe på 4G,' sa en talsperson for selskapet.

«Datatjenester og tekstmeldinger ble ikke påvirket, så kundene kunne komme seg på nett og bruke apper og meldingstjenester som normalt.

«Problemet ble løst for flertallet av de berørte i løpet av få timer, og normal service er gjenopprettet for alle.

«Vi beklager til kundene våre for ulempene dette har medført, da dette ikke er den høye servicestandarden de har forventet av oss.

Problemet påvirket brukere over hele Storbritannia, ifølge DownDetectors kart over strømbrudd.

De fleste klagene var knyttet til mangel på mobilt internett eller mobilnett.

Imidlertid ble ikke alle EE-kunder berørt – S Online bekreftet at noen telefoner fortsatt hadde signal.

EE-kunder strømmet til Twitter i morges for å klage på at jeg ikke kunne få tilgang til nettverket.

EE brukte sine sosiale mediekanaler for å råde berørte kunder til å slå telefonene av og på igjen.

Som en midlertidig løsning, hvis du har tilgang til WiFi, kan du aktivere WiFi-anrop på telefonen din, som lar deg ringe og motta anrop.

Kommenterer nyhetene, Ru Bhikha, mobilekspert på uSwitch.com , sa strømbruddet har potensial til å påvirke et stort antall mennesker.

Sint kvinne på telefonen

(Bilde: Getty)

'Vår avhengighet av mobiltelefonene våre for alle mulige ting i vårt arbeid og sosiale liv gjør selv den korteste tiden uten mottak stressende og skadelig, og det er bekymringsfullt at EE ennå ikke har identifisert årsaken til problemet,' han sa.

sally bercow storebror

'EE er generelt høyt ansett for sin pålitelighet, og rangerer konsekvent lavt i Ofcoms klagedata, og vi aksepterer alle at ting kan gå galt - det er hvordan nettverk reagerer som er den virkelige testen.

«EE må raskt komme seg foran, eller risikere at kundenes frustrasjon vokser blant den store kundebasen.

«Bruker av denne typen kan også gi kundene rett til kompensasjon, så alle som er berørt bør være klar over potensialet for dette, mens nettverket må være tydelig i sin kommunikasjon om tidsfrister for å løse dette problemet og for eventuell påfølgende kompensasjon det kan tilby. '

[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av