Dunelm kunngjør at grenen skal riste opp etter støtfangeren jul - med ny butikk

Dunelm

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Publicity Picture)



Homewares -forhandleren Dunelm har kunngjort planer om å åpne tre nye butikker i år etter en støtende jul.



Det kommer etter at salget hoppet med 5% i fjor, til tross for en urolig hovedgate som så sammenbruddet av flere store kjeder.



Forhandleren, som har 171 supermarkeder på landsbasis, sa at den har planer om å riste opp porteføljen i året som kommer.

den lille fremmede slutten

Det følger en ny åpning i Bristol Cribbs Causeway i desember, som vil bli fulgt av tre nye supermarkeder i løpet av andre halvår.

Sjefer klarte ikke å avsløre hvor disse flyttingene vil være - men sa at en ny filial skal åpne i Durham i løpet av de neste månedene.



Les mer

Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Torsdag sa Dunelm at mer enn 6000 nye produkter kun på nettet vil lanseres i år - inkludert på møbler.



Dette vil inkludere et nytt & apos; Mindful Home & apos; samling, 'designet for å hjelpe alle med å skape et vakkert og rolig hjem'.

- Vi er veldig fornøyde med resultatene våre i første halvår, og bygger på den sterke veksten og lønnsomheten som ble levert i fjor, sa Dunelms administrerende direktør, fra Nick Wilkinson.

-Andre kvartal var spesielt sterkt når det gjelder salg og marginvekst, både på ett år og to år.

'Den vellykkede lanseringen av vår nye digitale plattform i løpet av kvartalet markerte en spennende milepæl for Dunelm.

'Overgangen til en moderne, fleksibel, nettbasert plattform har allerede forbedret kundeopplevelsen vår og vil gjøre det mulig for oss å endre våre innovasjonsmuligheter i detaljhandel fremover. Kundene våre har svart godt på det nye nettstedet under handel med jul og vintersalg.

'Våre ambisiøse vekstplaner er sentrert om å utvide og forbedre vårt kundeforslag, og hjelpe flere kunder enn noensinne med å skape et hjem de liker. Vi er glade for de store mulighetene som ligger foran oss. '

Coops åpningstider jul 2019

Se Også: