Du kan få gratis Nintendo Switch på nett i ett år – så lenge du har Amazon Prime

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mens den opprinnelig var kjent for sin raske levering, Amazon Prime har siden vokst til en alt-i-ett praktisk underholdningstjeneste, med gratis tilgang til ubegrenset TV-streaming , Prime Music og eksklusive tilbud og rabatter – alt i tillegg til den raske leveringen.



Og nå Amazon har forsterket ting ytterligere ved å tilby sine lojale abonnenter 12 måneder gratis Nintendo Switch på nett.



I det første samarbeidet noensinne med et konsollmerke, hvis du eier en Nintendo Switch og betaler for Amazon Prime, kan du nå få ett års gratis tilgang til Nintendo Switch Online.



Avtalen ble lansert for noen dager siden for Amazon Prime-kunder

Kuppjegere på hotukdeals oppdaget avtalen først, og la ut skjermbilder av Amazon-banneret på nettet.

Og selv om tilbudet sier at det er 'bare tilgjengelig for Twitch Prime-medlemmer', er alle som er Prime-medlemmer også Twitch Prime-medlemmer, med Twitch som først og fremst en gratis premium-spillportal for de mer tekniske Amazon Prime-abonnentene.



Slik gjør du krav på din gratis 12 måneders Nintendo Switch online

Hvis du allerede er Amazon Prime-kunde

wilder vs fury 3

Nintendo Switch-fans vil elske dette (Bilde: Publisitetsbilde)



  1. Gå til Twitch hjemmeside og klikk Logg på for å koble sammen Twitch- og Amazon-kontoene dine og aktivere Twitch Prime-medlemskapet ditt.
  2. Klikk på knappen Gjør krav nå for å starte kravprosessen. Du må da koble sammen Twitch- og Nintendo-kontoene dine.

Hvis du ikke allerede er Amazon Prime-kunde

  1. Klikk på Prøv Prime-knappen på Twitch hjemmeside for å starte en gratis prøveversjon av Amazon Prime
  2. Gå til Twitch hjemmeside og klikk Logg på for å koble sammen Twitch- og Amazon-kontoene dine og aktivere Twitch Prime-medlemskapet ditt.
  3. Klikk på knappen Gjør krav nå for å starte kravprosessen. Du må da koble sammen Twitch- og Nintendo-kontoene dine.

    black widow 2020 utgivelsesdato uk

Du har frem til september 2019 på å registrere deg for tilbudet, men Amazon har satt i gang et tiltak for å stoppe hele 12-måneders freebie som blir delt ut til én måneds Amazon Prime-kunder.

Engangstilbudet går ut i september 2019 (Bilde: Publisitetsbilde)

I utgangspunktet kan du først gjøre krav på de første tre månedene av dette tilbudet, og så snart det er gjort, vil Amazon ta en klokke på Prime-medlemskapet ditt og vente i hele 60 dager før du hoster opp en kode for de ytterligere ni månedene med NSO-tilgang .

Så du må kjøpe minst tre måneder med Prime for å få gratisdelen hvis du ikke vil betale for et helt år, noe som vil sette deg tilbake £7,99 per måned (eller £15.98 for tre måneder - inkludert en gratis måned) - litt mer enn (eller £15.27 Twitch årlig medlemskapspris).

Har du allerede betalt for et Nintendo Switch-medlemskap? Du kan også stable gratistilbudet på toppen av ditt nåværende abonnement, slik at du fortsatt får avslag på pengene dine (etter hvert).

Nintendo Switch

Se Også: