Sjåfører får 2500 pund i bot for ikke å signalisere selv om det IKKE er andre biler

Farlig Kjøring

Horoskopet Ditt For I Morgen

Er du skyldig i det?(Bilde: Getty Images/iStockphoto)



Vi vet alle viktigheten av å indikere på veien, men visste du at du kan bli dømt til en bot på 2500 pund for ikke å signalisere for fotgjengere også?



Det er på toppen av ni poeng og en potensiell diskvalifikasjon for å la dine medtrafikanter være skadet.



Ifølge en ny rapport fra Select Car Leasing, er mange sjåfører forvirret om de til og med skal signalisere for folk til fots eller ikke.

Imidlertid gir ikke andre trafikanter fare for en ulykke hvis du ikke angir før manøvrering, men kan også koste deg lisensen.

Selv om det ikke er noen spesifikk bilbrudd for ikke å signalisere intensjonene dine til en fotgjenger, kan du bli siktet for å ha kjørt bil uten forsiktighet og oppmerksomhet i tilfelle en hendelse.



Det spiller ingen rolle om det er andre biler eller ikke (Bilde: iStockphoto)

Det er fordi Highway Code sier at & signaler advarer og informerer andre trafikanter, inkludert fotgjengere & apos ;. Det står også at & apos; signalering ikke gir deg prioritet & apos ;.



'Hvis du ikke klarer å angi for en fotgjenger, og det ender med at noen blir skadet, kan du bli tiltalt, bøtelagt og til og med få lisensen din tatt av deg,' forklarte James O & apos; Malley, hos Select Car Leasing.

'Hvis en fotgjenger allerede er halvveis over veien du prøver å svinge inn på, har de prioritet, og du må vente på at de skal krysse.'

Og å nekte å gjøre det kan koste deg.

'Hvis du ikke gjør det, kan det bety at en bilist faller under terskelen for å være en forsiktig, kompetent sjåfør, og de kan bli påkjørt med en' kjøring uten behørig forsiktighet og oppmerksomhet ', eller i sjeldne tilfeller til og med' farlig kjøring ',' la til biladvokaten Emma Patterson.

En kjøring uten forsiktighet og oppmerksomhetsgebyr kan resultere i en bot på opptil 2500 pund, avhengig av hendelsens art.

Når det å slippe noen kan være like farlig

Å blinke for å slippe noen kan være like farlig (Bilde: E +)

Emma la til at blinking for noen å gå kan være like farlig.

'På noen måter kan en over iver etter å signalisere være like ille som å ikke signalisere,' la hun til.

'Du får vanligvis en sjåfør som blinker i lyset eller fysisk indikerer at det er greit at noen gjør sin manøver.

'Men du kan da få en motorsyklist, som filtrerer gjennom trafikken, uvitende om signalet og som deretter blir skadet. Det er et scenario vi håndterer jevnlig. '

En ytterligere rapport fra Select Car Leasing fant at mange bilister ikke var klar over at banning på andre trafikanter også kunne få dem med bot.

I henhold til lov om kriminalitet og uorden er både banning og utførelse av frekke bevegelser, for eksempel å stikke langfingeren mens du kjører bil, klassifisert som & apos; uordentlig oppførsel & apos; .

Hvis du er bak rattet og blir fanget av å snu noen, kan du bli dømt til en bot på 1.000 pund, avhengig av alvorlighetsgraden av raseriet.

Å gi etter på raseri kan lande sjåfører med en bot på grunn av at de ikke har full kontroll over et kjøretøy.

Og hvis raseri oppsluker deg mens du sitter bak rattet i kjøretøyet som er designet for å frakte åtte eller flere passasjerer, økes boten til 2500 pund.

Les mer

Kjørebehov å vite
Hvordan få parkeringsbilletter kansellert Hvordan kreve for hull i ulykker Kjørevaner som koster oss 700 millioner pund i året Nye fartsregler i sin helhet

Se Også: