Disney Plus er nå tilgjengelig for Sky-kunder for bare £5,99 i måneden

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Så du sitter fast inne, og du kan ha barn å underholde i løpet av Koronavirus krise... Vel frykt ikke som i dag Disney+ lanseres og du kan få den på Sky.



Eksisterende Disney-abonnenter kan logge på Disney+ på deres Sky Q boks fra i dag til å begynne å nyte den nye tjenesten.



Alle som ønsker å legge til et Disney+-abonnement i deres Sky Q-pakke vil kunne gjøre det for så lite som £5,99 i måneden.



Sky Q-kunder kan kjøpe Disney+-appen i 'Apps-seksjonen' på Sky Q-boksen - hvor du også finner dine andre favorittapper som Netflix , YouTube og Spotify.

Disney+ skal lanseres i Storbritannia tirsdag 24. mars (Bilde: Disney)

Disney+ er den splitter nye abonnementstjenesten med endeløs underholdning for gamle og unge. Oppdag de beste historiene fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic på ett sted.



Abonnementstjenesten er priset til £5,99 i måneden eller £59,99 i året - det er til og med en gratis syv dagers prøveversjon akkurat nå, så hva venter du på?

Sky Q-kunder vil kunne få tilgang til alle dine Sky TV- og Disney-film- og serieanbefalinger side ved side.



Gjør deg klar til å utforske en galakse langt langt unna med Star Wars: The Mandalorian eller hold føttene godt plantet på Planet Earth med The World Ifølge Jeff Goldblum.

Du kan også se hundrevis av Disney-, 20th Century- og Marvel-filmer som alle er tilgjengelige i stuen deres fra Sky Q-appen deres.

engelnummer til tutu

Sky Q er stedet å være og hvor alt du elsker er på ett, enkelt og tilgjengelig sted.

Fra hitfilmer til tidløse klassikere og til og med nye originaler - det er noe for enhver smak og for å holde deg underholdt mens du er innelåst.

Tillegget av Disney+ legger til det brede utvalget av Disney-innhold som allerede er på Sky Q; fra storfilmer som Toy Story 4 og The Lion King (2019), til barnas favoritt Disney-karakterer og -kanaler på Sky Kids, som også har tusenvis av episoder med annet underholdende og lærerikt innhold.

Se Også: