Spisesteder: Slik sparer du på Just Eat, Prezzo, 50% rabatt på Tastecard -medlemskap og mer

Spare Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gode ​​tips og kuponger for å spare deg kilo på ditt neste måltid ute(Bilde: Cafe Rouge)



Liker du å spise ute? Hvis du ikke er en kokk, og lever for å unne deg deilige italienske retter og glamorøse brunsjer, har du elske noen av disse sparsomme tilbudene.



prinsesse tiaamii crystal esther andre

Vi har avrundet noen av våre favorittrestauranter - fra 20% rabatt på Zizzi til nesten 60% på det årlige Tastecard -medlemskapet.



For flere måter å lagre på favorittrestaurantene dine, se våre kupongkodesider på Pizza Hut og Domino.

Les mer

Takeaway -tilbud, rabatter og tilbud
Gratis Bare spis takeaway Gratis Domino's Pizza -avtale £ 10 rabatt på Deliveroo Gratis pizza takeaway verdt £ 15

1. 30% rabatt på hovedretten din på Prezzo

Bruk Prisene utskrivbar kupong og få 30% rabatt på postmåltidet ditt via cashback -nettstedet TopCashback .



Tilbudet er tilgjengelig for nye og eksisterende TopCashback -medlemmer, for å løse inn, registrere deg gratis med TopCashback , skriv ut Prezzo -kupongen og ta den med deg til ditt lokale spisested.

Cashback kan ta opptil syv dager å spore inn medlemskontoer, og vil bli betalt til bankkontoen din innen to til seks uker.



2. 57% rabatt på årlig medlemskap på Tastecard

Hvis du anser deg selv som en seriøs foodie, kan det være verdt å investere i en bedre enn halv pris smakkort medlemskap å få kontanter når du spiser ute i Storbritannia.

12-måneders medlemskap er nå £ 34 på Groupon , det er 57% avslag på standard £ 79,99 medlemsavgift.

Foodies med kortet vil kunne spare 50% på den totale matregningen, og få to for ett spisetilbud på over 7000 restauranter over hele landet, inkludert high street-favoritter som Pizza Express og STRADA, samt eksklusive spisesteder fra liker av Marco Pierre White og andre kjendiser.

Hvis du leter etter litt inspirasjon, kan du sjekke ut Tripadvisor anmeldelser av restauranter.

3. 20% rabatt på Zizzi

Bruk Zizzi utskrivbar kupong og få 20% rabatt på alle matbestillinger når du registrerer deg på cashback -nettstedet TopCashback .

For å få den eksklusive kupongen, klikk deg videre til Zizzi via TopCashback , og presenter kupongen din på det valgte stedet.

Cashback kan ta opptil syv dager å spore inn medlemskontoer, og vil bli betalt til bankkontoen din innen to til seks uker.

4. 2 for 1 frokost på Cafe Rouge

Cafe Rouge

(Bilde: Rex)

Unn deg selv og en venn en deilig brunsj, eller frokost (samme meny) kl Cafe Rouge , og få to for prisen av en på regningen.

Dette tilbudet er gyldig på utvalgte Café Rouge -restauranter frem til middag søndag 6. september 2015, for å løse inn, skriv inn informasjonen din på Cafe Rouge -nettstedet her og skriv ut kupongen din.

Velg enten den engelske frokosten eller den vegetariske frokosten.

5. £ 10,50 rabatt på The Gourmet Society

Takeaway kyllingkarri

Forbrukere kan tjene £ 10,50 på restauranter som bestiller via Gourmetforeningen gjennom TopCashback.co.uk denne uka.

The Gourmet Society tilbyr opptil 50% rabatt på måltider på 6500 restauranter på landsbasis - for å spare, bestill kortet ditt online og ta det med til ditt lokale og deltakende spisested.

jeremy meks chloe green

De £ 10,50 rabatt avtalen er tilgjengelig for nye og eksisterende medlemmer, for å få den eksklusive pengene tilbake-avtalen klikk deg gjennom til serveringsstedet via TopCashback .

Cashback kan ta opptil syv dager å spore inn medlemskontoer, og vil bli betalt til bankkontoen din innen to til seks uker.

6. Barn spiser gratis på Travelodge -hoteller

Hytta

(Bilde: Darren Cool)

I tillegg til et sommersalg på £ 30 på hotellrom, tilbyr hotellkjeden Travelodge gratis frokost for personer under 16 år på landsbasis.

Travelodge -hoteller som har en barkafé som tilbyr en & apos; spis så mye du vil & apos; frokostbuffé for 7,65 pund per gjest og for hver betalende voksen spiser to barn under 16 år gratis.

7. 50% rabatt på treretters lunsj i London

Hvis du er ute etter en spesiell godbit i løpet av langhelgen, hvorfor ikke bestille et treretters måltid på en av Londons beste restauranter.

Spar 50% på regningen og nyt brunsj for to for £ 30 på AA Rosette Reform Social & Grill basert på Mandeville Hotel.

Du kan også oppgradere avtalen til å inkludere brunsj og drikke (Prosecco, vin eller øl) for £ 55.

Hvis du vil ha inspirasjon til sommerferiedager, kan du se vår guide med 20 billige dager ute, inkludert £ 2 kinobilletter og gratis fotballtrening.

Se Også: