Det handler ikke bare om Kodi: opphavsrettssjefer retter seg mot en annen populær aktør i nedslaget mot ulovlig strømming

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ulovlig strømming er en konstant torn i øyet for opphavsrettssjefer som ofte ser det eksklusive innholdet deres gjøres tilgjengelig gratis.



eu-valgkandidater i mitt område

Mens Kodi-tjenesten ofte har vært målet for en rekke nedbrytninger, er det ikke den eneste tjenesten som er i trådkorset.



Sjefer har tilsynelatende skiftet fokus til en betalt strømmetjeneste kalt SET TV.



Ifølge Uttrykke .

Noe av innholdet som er tilgjengelig er imidlertid eksklusivt Netflix-innhold og Hollywood-filmer som ennå ikke har kommet seg ut av kinoene.

(Bilde: Bildekilde)



Som sådan slår noen av de mektigste studioene og selskapene i USA seg sammen for å få til et søksmål som inkluderer tjenesten.

dart gå på jente

Amazon, Netflix, Disney, Fox, Universal og Warner Bros prøver alle å stoppe ulovlig tilgang til innholdet deres med et søksmål.



Saksøkte fremmer bruken av Setvnow for overveldende, om ikke utelukkende, krenkende formål, og det er slik kundene deres bruker Setvnow, erklærer søksmålet.

Hvor mange ser på ulovlig innhold?

I følge undersøkelser bestilt av Intellectual Property Office, er rundt 7 millioner briter nå skyldige i piratkopiering på nettet – med 13 % av dem som bruker en modifisert set-top-boks for å streame opphavsrettsbeskyttet materiale.

Anthony Joshua-kampen er bare ett av mange høyprofilerte sportsbegivenheter hvert år, men ikke la iveren din etter å stille inn få deg til å begå en forbrytelse, sa detektivinspektør Nick Court fra City of Londons politiavdeling for intellektuell eiendomskriminalitet.

Ved å bruke ulovlige strømmesider kan du åpne deg for flere risikoer; noen set-top-bokser går ikke gjennom strenge elektriske tester og er derfor i fare for å ta fyr eller gi elektriske støt. Ved å bruke legitime leverandører kan disse risikoene lett unngås. Se den live, se den på lovlig vis.

chris love island shower
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: