Deliveroo skal skape 400 nye teknologibeskrivelser - med de fleste i Storbritannia

Deliveroo

Horoskopet Ditt For I Morgen

En jobb på teknikerne

En jobb på teknologienes huskeliste er å la restauranter se anmeldelser før de går live(Bilde: Getty Images)



Deliveroo har avduket planer om å skape 400 arbeidsplasser i løpet av de neste 12 månedene - men ikke å svulme opp i de 50.000 særegne leveringskurerene.



I stedet vil takeaway -leveringsselskapet skape tekniske jobber, inkludert designere, programvareingeniører og dataforskere.



Den vil at de nye rekruttene skal forbedre hvordan kunder, restauranter og leveringsryttere matcher seg via Deliveroo -appen.

En talsmann for Deliveroo sa at de aller fleste jobbene ville være i Storbritannia, ifølge The Grocer .

jonathan morgan nicky morgan

Det nye teknologiske teamet vil også jobbe med å vokse Deliveroo sitt nettverk av mørke kjøkken.



Disse huser det skjulte nettverket av kokker som forbereder mange takeaways. Vanligvis er de basert på industriområder og lager bare mat som skal leveres, uten mulighet for å spise middag.

Deliveroo ønsker også at teknologiske løsninger lar restauranter se kundeanmeldelser i «sanntid», før de blir gjort live.



Dette vil la restaurantene kontakte kunden direkte før den dårlige anmeldelsen blir lagt ut og prøve å fikse problemet.

Deliveroo -sjef for teknologi, Dan Winn, sa: Deliveroo er stolte over å være i spissen for Storbritannias dynamiske teknologisektor, og vi er glade for å utvide vårt teknologiske team for å bidra til å drive Deliveroos vekst.

Disse nye teammedlemmene vil spille en viktig rolle i å bygge beste teknologi i klassen for å hjelpe restauranter med å nå nye kunder, forbedre rytteropplevelsen og gi kundene tilgang til maten de liker.

Men bruk av takeaway -leveringsapper kan øke kostnaden for maten med 44%

Men bruk av takeaway -leveringsapper kan øke kostnaden for maten med 44% (Bilde: REUTERS)

De nye teknologiske arbeiderne vil også forbedre Deliveroos leveringstjeneste for dagligvarer.

Digital- og kultursekretær Oliver Dowden sa: Dette er en fantastisk tillitserklæring i Storbritannia som et globalt knutepunkt for teknologi.

body badetøy kate garraway

Å bruke matleveringsapper kan legg opp til 44% mer til regningen enn å bestille direkte fra restauranter, fant en studie.

Det betyr at kundene kan betale nesten £ 13 ekstra, forbrukernes vakthund Hvilken? sa forrige måned.

Og det er ofte vanskeligere å klage når ordre går galt.

Deliveroo ble funnet å være den dyreste, med en regning for et måltid på 31,65 pund med 44%, eller 12,29 pund. Uber Eats er 25% dyrere og Bare spis 7%.

Undersøkelsen fant at mens apper tilbød restauranter og familier en takeaway -livline under lockdown, kostet mat bestilt via en leveringstjeneste i gjennomsnitt 23% mer.

Deliveroo ble funnet å være den dyreste med matregningen opp med 44% - eller 12,29 pund - sammenlignet med å ringe restauranten selv for å bestille.

Tusenvis av Deliveroo -ryttere tjener mindre enn minstelønnen, a Speilundersøkelse funnet .

Matleveringsgiganten sier at rytterne i timen tjener mer enn £ 10 i gjennomsnitt over hele Storbritannia og regelmessig over £ 13 på travle tider.

Men analyse av tusenvis av fakturaer lastet opp av ryttere og samlet inn av Independent Workers Union of Great Britain viser at på mer enn halvparten av skiftene i utvalget (56 prosent) var ryttere gjennomsnittlig lavere enn denne raten for sine Deliveroo -økter.

I mellomtiden gjorde 41 prosent av skiftene som ble samplet i gjennomsnitt mindre enn 8,72 pund, den nasjonale minstelønnen. Fakturaer registrerer ikke engang når de logget inn, men fikk ikke noe arbeid i det hele tatt.

Deliveroo sier at påstandene våre er ikke verifiserbare og villedende.

Se Også: