Darwin Nunez rådet om «distraksjon» han ikke burde tenke på i Liverpool

Nyheter

De er tungvekterne som kommer til å vinne toppen hele sesongen – og vi snakker ikke bare om Liverpool og Manchester City denne gangen.



Liverpool ser sterkere ut, skarpere og lenger nede i sine forberedelser før sesongen enn City. Men på dette beviset vil historien også handle om Darwin Nunez opp mot Erling Haaland i kampen om de nye store pengestreikene.






Nunez var oppsiktsvekkende. Han scoret, vant en straffe, og bevegelsen hans pluss mobilitet for en målmann på 6 fot 2 tommer var så iøynefallende at det ikke er rart at Liverpool elsker ham allerede. Haaland var i mellomtiden DEN spissen alle ville ha, City fikk ham, og likevel kunne ikke Norge-stjernen på 51 millioner pund komme på notene og savnet til og med en sitter på slutten.



dougie poynter og lara

Selv om han, å dømme etter Haalands bevegelse, hans tempo og ønske, har alle egenskapene til å ta Premier League med storm. Det er ingen tvil om at City også vil bli bedre og skarpere. Men store prislapper - Nunez kostet 64 millioner pund og steg til potensielle 81 millioner pund - Gi et stort press, og det er noe Liverpool-forsvareren Virgil van Dijk vet alt om.






Van Dijk kostet 75 millioner pund da han flyttet til Liverpool i januar 2018, og det ser nå ut som et absolutt røverkjøp. En av de beste avtalene Liverpool noen gang har gjort. Den nederlandske midtstopperen van Dijk er ikke i tvil om at Nunez kan bli en stor hit i engelsk fotball – men insisterer på at han bare må ignorere prislappen på hodet.

Van Dijk sa: «Å score det målet var viktig, men for ham er det det samme som det var for meg; overgangssummen er ikke noe du bør tenke på. Jeg tror ikke han gjør det. Han må bare holde hodet nede, jobbe hardt og være viktig for klubben. Jeg synes han viste det. Du ser at han er direkte, han gjør gode løp bak, han er rask, han er sterk. Jeg sa det før, jeg tror han er en moderne spiss. Haaland er det samme. De har lignende egenskaper, og de er vanskelige å spille mot.



paul michael glaser alder

SI DIN MENING! Blir Nunez en hit i Liverpool? Gi oss beskjed i kommentarfeltet

  Darwin Nunez hentet sitt første sølvtøy siden han flyttet til England etter Liverpool's victory in the Community Shield over Manchester City
Darwin Nunez hentet sitt første sølvtøy siden han flyttet til England etter Liverpools seier i Community Shield over Manchester City ( Bilde: Getty Images,)

«Han [Darwin] viste det. Han kom på en tid da City var litt mer slitne, tror jeg, og forårsaket vanskeligheter for dem, scoring og å få håndball. Han må for eksempel ikke se på hva dere sier om ham etter en kamp! Han må bare fokusere på seg selv, på laget, forbedre seg, finne seg til rette så raskt som mulig.






'Den eneste måten å gjøre det på er å lære av trening, lære av spillene du spiller, og ikke se på hva andre har å si om deg og dine prestasjoner. Det, for meg, er nøkkelen til suksess. Du kan bli distrahert av alt det.»

City var mester forrige sesong. Liverpool deres nærmeste tittelutfordrere. Kan være Tottenham , ledet av Antonio Conte og etter å ha hatt et iøynefallende overgangsvindu, kan det være mest sannsynlig å bryte opp monopolet til de to beste. Men nøkkelen til suksess er å bygge videre på den.

  Nunez har blitt fortalt at han må jobbe for laget slik Roberto Firmino gjør
Nunez har blitt fortalt at han må jobbe for laget slik Roberto Firmino gjør ( Bilde: Actionbilder via Reuters)

Liverpool mistet Sadio Mane, men erstattet ham med Nunez. Jurgen Klopp nektet å stå stille og har i stedet gått i en annen retning med Nunez. De har nå et fokuspunkt i stedet for en løper. Men han må jobbe hardt som Roberto Firmino.

Van Dijk la til: 'Det er klart han er en helt annen spiller enn Sadio, for eksempel. Men vi har gått videre, vi fikk ham inn, en annen spiller, forskjellige kvaliteter, og vi kan bruke dem på en positiv måte.

'Det var en god start, men det er bare en start. Forhåpentligvis blir det mange flere ganger, og vi er alle selvsikre. Vi spiller på en måte som gjør at du som spiss gjør mye av å forsvare deg også. Det er noe spissene må lære. Bobby mestret tydeligvis det, og jeg tror han er en av de beste i den posisjonen til å gjøre det.

den falske enkeedderkoppen uk

'For Darwin å lære av Bobby, men også bringe sine egne kvaliteter inn i spillet med løp bak, blande det sammen, det er bra. Han kan blande det sammen, og han kan forsvare seg fra fronten.' Trent Alexander-Arnolds avviste skudd gikk inn fra Nathan Ake, som så ut som Citys svakeste ledd. Men VAR veltet et offsideflagg og Julian Alvarez fikk dem utlignet før Mo Salahs straffe, og så rundet Nunez av en enormt imponerende seier og uttalelse fra Liverpool.