Darwin Nunez fortsetter Jurgen Klopps favorittproblem til tross for tre Liverpool-exit

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvor mange lag kan påberope seg å være sterkere til tross for at spillere som har scoret til sammen 39 mål kan forlate?



Liverpool kan ha hevet mer enn noen få øyenbryn da de sanksjonerte Sadio Manes exit i sommer. Mane har vært en fremtredende skikkelse de siste årene, og ga en enorm innsats forrige sesong og scoret 23 ganger i alle konkurranser.



Bare Mo Salah nettet mer enn den senegalske landslagsspilleren. Men Jurgen Klopp var glad for å tillate Mane å flytte til Bayern München , mens han fortsetter med en lett tilbakestilling av dette Liverpool-laget.



Tilsvarende kan det hende at Takumi Minamino ikke har bidratt mye i det Premier League men han noterte likevel dobbeltsifrede siste termin i alle konkurranser. Salget hans til Monaco var mindre overraskende, men rekkene ble likevel tømt.

Og selv om Divock Origis utgang var forventet siden kontrakten hans nærmet seg utløpet, registrerte den belgiske kulthelten fortsatt seks mål forrige periode før AC Milan byttet.

Legg alt sammen, og det utgjør tre spillere som ga et betydelig bidrag til de røde sine scoringslister, ikke bare forrige periode, men i årene de har vært i klubben.



arsenal vs man utd kanal

Selvfølgelig er det fortsatt en forbløffende mengde kvalitet i de rødes rekker. Salah har nettopp signert en ny avtale og viser ingen tegn til å bremse. Diogo Jota har også vist seg å være et avgjørende tillegg siden han flyttet fra ulver mens Luis Diaz sannsynligvis har dratt nytte av en full pre-season etter å ha spilt hovedrollen siden han kom i januar.

La oss heller ikke glemme Roberto Firmino. Den langvarige brasilianeren er kanskje ikke en garantert startende lenger, men han tilbyr fortsatt mye til laget og var en annen som slo tosifret forrige sesong.



 Jurgen Klopp sanksjonerte Sadio Mane's exit to Bayern Munich earlier this summer
Jurgen Klopp sanksjonerte Sadio Manes exit til Bayern München tidligere i sommer

Og la oss ikke glemme de splitter nye tilleggene som er lagt til i blandingen. Darwin Nunez kommer med et stort rykte og en enorm overføringspris. Men de tidlige tegnene er lovende.

Legg til Fabio Carvalho, som blendet for Fulham i sin vals til Championship-tittelen forrige periode, og plutselig har Liverpool en rekke angrepsmuligheter. Du kan antyde at de er enda sterkere enn forrige periode, til tross for det nevnte tapet på nesten 40 mål.

Klopp, som forberedte laget til lørdagens Premier League-åpning borte på Fulham, ga lite beskjed om hvorvidt Nunez vil starte på Craven Cottage.

 Nyankomne Danwin Nunez er en del av et spennende utvalg av forward-alternativer på Anfield
Nyankomne Danwin Nunez er en del av et spennende utvalg av forward-alternativer på Anfield

Gitt mange alternativer, kan det ta en stund før han finner ut av sin sterkeste side.

888 engel nummer kjærlighet

Klopp sa: 'Darwin er klar. Betyr det at han må starte? Jeg vet ikke. Det handler ikke om det.

'Vi har åpenbart fortsatt forskjellige alternativer, og det er det vi kommer til å bruke, og Darwin trenger tid til å venne seg til mange ting, men han er allerede en virkelig hjelp. Han hadde allerede en innvirkning, han scoret i den første finalen (Community Shield) ) vi kunne spille, så det er greit.

'Og arbeidet vil ikke stoppe her. Han er på best mulig sted.'

Se Også: