Dødelig russisk hypersonisk stealth bombefly vil 'treffe et mål med atomstridshoder' fra YTRE ROMMET

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Russlands skremmende nye hypersoniske stealth-bombefly kan være på himmelen innen 2020, ifølge militærsjefer.



Det dødelige fartøyet vil angivelig være i stand til å reise hvor som helst på kloden innen to timer mens de bærer en dødelig kjernefysisk nyttelast.



Generaloberst Sergei Karakayev, sjef for Russian Strategic Missile Forces (RVSN), uttalte at en modellmotor for flyet har blitt bygget og testet med suksess ved Serpukhovo-avdelingen til Militærakademiet.



kylie jenner plastisk kirurgi

'Enhetens operative evne var bevist,' sa han ifølge Observatøren .

– Tanken er at bombeflyet skal ta av fra en vanlig hjemmeflyplass for å patruljere russisk luftrom.

'På kommando vil den stige opp i verdensrommet, treffe et mål med atomstridshoder og deretter returnere til hjemmebasen.'



Russland avslører hypersonisk stealth-bomber som kan sette i gang atomangrep fra verdensrommet

(Bilde: Powerrossiya)

Flyet skal kjøre med to kombinerte motorer. Under vanlig flyging vil den brenne parafin, men deretter bytte til metan og oksygen når den kommer inn i verdensrommet.



'Vi samarbeider med Russlands sentrale aerohydrodynamiske institutt om utformingen av en flyramme og flyets egenskaper,' sa oberst Alexei Solodovniko, prosjektets hovedentreprenør samt professor i strategiske missilstyrker ved Militærakademiet.

Russland avslører hypersonisk stealth-bomber som kan sette i gang atomangrep fra verdensrommet

(Bilde: Powerrossiya)

«Jeg tror at løftemassen må være 20-25 tonn for at det skal være et streikfly. Den vil [kunne akselerere til] hypersonisk hastighet i rakettmodus, sa han til RIA Novosti.

Tidligere i år hevdet russiske medier at de testet ut en 'dødsatombombe'.

se løvespill online

'Satan 2'-missilet ryktes å være det kraftigste som noen gang er designet og er utstyrt med stealth-teknologi for å hjelpe den med å unnslippe fiendtlige radarsystemer .

(Bilde: Reuters)

Dette skremmende dommedagsvåpen vil sannsynligvis slå frykt i hjertene til vestlige militærsjefer, ettersom dagens rakettforsvarsteknologi er totalt ute av stand til å stoppe det.

Det offisielle navnet er RS-28 Sarmat, og det vil erstatte aldrende sovjetiske R-36M-missiler, som NATOs militæreksperter kalte 'Satan'.

meningsmåling laster

Bør Storbritannia frykte Russlands militære?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKEdatatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: