Currys PC World kansellerer hundrevis av Black Friday -bestillinger på grunn av teknisk feil

Svart Fredag

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mange Black Friday -kunder har blitt skuffet - og uten bestillinger(Bilde: PA)



hvordan avbryte amazon prime gratis prøveversjon

Hundrevis av Currys PC World -kunder har blitt fortalt sitt Svart fredag bestillinger kommer ikke på grunn av en teknisk feil.



Shoppere som ventet til salgsarrangementet med å kjøpe høye billettartikler som fjernsyn og bærbare datamaskiner, har blitt fortalt at bestillingene senere ble kansellert - til tross for at de mottok e -postbekreftelse den gangen.



På sosiale medier hevder kundene at bankkontiene deres ble belastet - med flere som klaget på at de ennå ikke hadde mottatt refusjon.

På twitter har forhandlerens side blitt oversvømmet med klager fra kunder som ikke har penger.

'@curryspcworld - Jeg bestilte et svart fredagstilbud i går, fikk e -postbekreftelsen på e -post da i dag, hadde du kansellert det? Artikkelen dobler nå prisen #nolly #servicefail #blackfakefriday #rippedoff ', skrev en kunde.



I en uttalelse sa teknologigiganten at en rekke bestillinger 27. november ble kansellert på grunn av en teknisk feil.

Men til tross for at varene nå er tilbake til full pris, sa kjeden at den bare vil respektere rabatter fra sak til sak.



'@curryspcworld du kansellerte min Black Friday -bestilling uten forklaring. Nå er varen dobbelt så mye som prisen! Jeg lurer på om du noen gang hadde tenkt å selge varen til salgspris? Kundeservice sier at de ikke kan hjelpe. Hvem kan?' skrev en annen bruker på sosiale medier.

Rabatter vil bli gjenopptatt fra sak til sak

I noen tilfeller sendte Currys e -postbrukere for å informere dem om kanselleringen, men andre kunder sa at de ikke ble varslet om problemene før de jaktet på bestillingene.

En annen la til: 'Fortsatt ingen svar - og jeg er en del av @curryspcworld Black Friday -debatten? Ble bestillingen min kansellert? I så fall mottas ingen refusjon. Vil bare vite hva som har skjedd, og jeg vil noen gang få julegaven min? '

Problemet kommer etter at en egen Currys Black Friday -feil tørket hundrevis av gavekort - og lot kundene stå utenfor lommen og uten bestillinger.

Currys PC World er ikke lovpålagt for å respektere avtalene, men det er verdt å kontakte firmaet hvis du har blitt påvirket av problemene.

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

En talskvinne for Currys PC World - som eies av Dixons Carphone - fortalte BBC den behandler klager fra sak til sak.

Talsmannen la til: 'På grunn av det enestående mengden kunder som handlet på nettet med Currys PC World Black Friday, opplevde nettstedet vårt et midlertidig avbrudd.

'Vi kan bekrefte at transaksjoner foretatt med gavekort og noen Order & Collect -kjøp ble påvirket, men det var ikke hjemmelevering.

'Enhver kunde som betalte med gavekort, fikk pengene tilbake i sin helhet innen 20:00 onsdag 2. desember.

'De kundene hvis Order & Collect -kjøp ble kansellert, ble informert så snart som mulig, og de kunne erstatte bestillingen samme helg og fortsatt dra nytte av våre Black Friday -kampanjer.'

Se Også: