Cristiano Ronaldos forespørsel om overføring setter Man Utd i en meget lovende posisjon

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cristiano Ronaldo har vært løst knyttet til en retur til Manchester United siden han dro til Real Madrid tilbake i 2009.



Men i sommer har ryktene gått i overdriv blant påstander om at Juventus -spissen kan forlate Serie A -klubben.



Juventus klarte ikke å vinne Serie A for første gang på 10 år forrige sesong, og gitt økonomien som er involvert for å beholde Ronaldo i Italia, er den turinbaserte klubben angivelig åpen for ideen om å selge.



alex scott jamie redknapp

Ronaldo har vært i kontakt med Red Devils -sjef Ole Gunnar Solskjær gjennom årene og sies å virkelig vurdere å komme tilbake til Old Trafford før han legger på støvlene.

(Bilde: /PA Images)

Og en nylig overføring fra ingen andre enn Sevilla -midtbanespilleren Ivan Rakitic kan gi United det løftet de trenger.



Ifølge det tidligere Barcelona -esset, som snakket med kroatisk publikasjon 24sata, Ronaldo ønsket å si noe om Juventus & apos; overføringsvirksomhet da han først begynte i klubben.

Rakitic hevder at Ronaldo snakket med ham på telefonen og foreslo at han signerte for Juventus.



Det ser ut til at kroaten sto bak ideen, men Juventus dro kontakten med avtalen fordi Barcelona var ute etter rundt 50 millioner euro å selge og italienerne anså dette som for mye.

Rakitic flyttet til slutt til Sevilla og Ronaldo fikk aldri sjansen til å spille sammen med ham.

Det ser ikke ut til at Ronaldo ble satt ut av den mislykkede overføringen, men det tyder på at han ikke har hatt preferansebehandling i Juventus på den måten han forventet.

Vil du ha en eksklusiv forhåndssesong av DIN klubb - både i innboksen og gjennom brevkassen din? Gå hit for å finne ut mer og sikre kopien din

Faktisk innrømmet tidligere Juventus -sjef Maurizio Sarri, som var manager på tidspunktet for Ronaldos forespørsel, åpent at det kan være vanskelig å håndtere den portugisiske landskampen.

betydningen av tallene 333

Sarri sa til Sportitalia: 'Ledelsen av Ronaldo er ikke lett, også fordi det er interesser bak ham. For å si sannheten tror jeg at jeg er bedre til å være trener og ikke manager. Jeg synes det er kjedelig, og jeg liker det mer på banen.

Med tanke på det ovennevnte, ville både Juventus og Ronaldo uten tvil underholde avslutningen denne måneden.

I mellomtiden har Solskjær gjentatte ganger antydet at Ronaldo en dag skulle signere Ronaldo igjen for Manchester United, selv om han prioriterte å ta opp Jadon Sancho i sommer og nå ønsker å lande Raphael Varane.

Ronaldo er derfor nede i målrekkefølgen, spesielt ettersom lønningene hans ville være astronomiske.

Når det er sagt, ser denne sommeren ut til å være den beste tiden for å signere Ronaldo, ettersom Juventus uten tvil vil motta en overgangsavgift for ham. Og Solskjær vil vite dette bedre enn noen andre.

Se Også: