Skumle Facebook -brukere stjeler identiteten min, og det sosiale nettverket kan ikke bry seg mindre, sier en fremtredende blogger

Teknologi Og Vitenskap

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rosie Thomas

Rosie Thomass bilder ble tatt og brukt til å lage profilen øverst til høyre(Bilde: The Londoner)



Facebook tar en hard linje når det gjelder folk som bruker deres virkelige navn, men det gjør ikke nok for å stoppe de som stjeler andres identitet.



Det er i hvert fall ifølge den fremtredende livsstilsbloggeren Rosie Thomas, også kjent som Londoneren .



Denne uken flagget en av Rosies blogglesere en profil som brukte dusinvis av bilder tatt fra bloggen hennes og hennes navn, med vanlige innlegg ispedd søppelpostkampanjer for plastikkirurgi.

Den første profilen ble knyttet til en annen for en 'skummel ektemann' som inneholdt flere av bildene hennes. I følge & apos; hans & apos; profilen han er veileder ved Oxford University og tidligere medlem av One Direction.

& Apos; ektemannen & apos; karakter



Dette er ikke første gang det skjer med Rosie.

'Det er utrolig frustrerende! Jeg har folk som sender meg slike profiler hele tiden, sier hun til NEWSAM Online.



Noen av profilene er ganske ufarlige og ser ut til å være satt opp av folk som leter etter virtuelle venner, men andre er betydelig mer skummel.

Pro-life-supportere fører krig mot valgfrie individer, ekstreme kristne som forkynner at slutten er nær og ikke-troende vil brenne i evigheten ... ofte prøver de å engasjere menn og kvinner for virtuelt sex, og så presser de i dette tilfellet en plastikkirurgisk selskap, la hun til.

Identitetstyvende profiler som dette dukker opp hele tiden, noe Rosie synes er utrolig frustrerende

Identitetstyvende profiler som dette dukker opp hele tiden, noe Rosie synes er utrolig frustrerende

Selv om det har vært så mange at sjokkfaktoren har gått, er Rosie bekymret for hvem disse bedragerne sender meldinger til og som potensielt pleier på nettet.

Rosie sier at hun har rapportert profilene til Facebook gjennom det interne systemet, men det sosiale nettverket nektet å fjerne det.

Hun synes det faktum at hun ikke kan snakke med et ekte menneske er så frustrerende.

Med alle milliardene dollar på Facebook tror du at de kan ansette en ekte person for å se på slike klager. De kunne ikke bry seg mindre, fortalte hun oss.

Pleie på nettet og identitetstyveri er et stort problem, og jeg kan ikke se hvordan et så stort selskap med en så ung brukerbase kan ignorere problemet.

NEWSAM Online kontaktet Facebook og det sosiale nettverket har siden tatt ned en av profilene.

- Det er ikke noe sted for trakassering på Facebook, sier en talsmann for Facebook til NEWSAM Online.

'Dessverre er det et lite antall ondsinnede mennesker som har til hensikt å skade andre online, akkurat som de gjør offline.

'Vi tror at vår autentiske navnekultur gjør det til et tryggere miljø for alle, og - som Rosie har gjort - vi oppfordrer folk til å rapportere ting som er opprørende for vårt høyt utdannede team av sikkerhetsexperter som gjennomgår hver rapport personlig.

Dette var en feil fra vår side, og vi beklager eventuelle ulemper dette medfører.

Se Også: