Par advarer om liten skrift fra Ryanair som kan koste deg hundrevis til tross for gratis retningslinjer

Ryanair

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lewis Cavanagh, 23 [bildet], og hans partner James trodde kanselleringen ville være gratis



Et ungt par som skulle reise med Ryanair i sommer, har blitt stående 216 pund utenfor lommen etter å ha endret bestillingen, til tross for flyselskapets gratis endringer & apos; love.



Lewis Cavanagh, 23, og hans partner James hadde bestilt å fly fra Manchester flyplass til Barcelona før FCO frarådet alle ikke-viktige reiser til Spania denne uken.



Alle som besøker den europeiske destinasjonen må nå isolere seg i to uker når de kommer tilbake.

I stedet bestemte paret seg for å besøke et annet land og dra nytte av flyselskapets gratis endringer i gratis flyreiser & apos; løfte som ble introdusert på grunn av covid-19.

Ryanair streik september 2018

I henhold til kampanjebetingelsene kan alle Ryanair -fly som er booket i juli, august eller september byttes ut med null endringsgebyr til et annet fly til slutten av 2020.



Endringsgebyret var langt fra 'gratis'

Paret gikk inn på Ryanair -nettstedet og valgte å bytte fly til billetter mellom Liverpool og Malta.



Men da de prøvde å endre billettene, fant de ut at det ville koste £ 216 ekstra i administrasjonsgebyrer - £ 36 for å bytte plass og £ 180 for endringsgebyr.

Sammen med £ 146,88 -prisen for flyforskjellen, betydde det at de måtte punge ut totalt £ 362,88 for å bytte fly.

Det er til tross for at billettene til Barcelona opprinnelig kostet bare 137,08 pund hver.

& apos; Ludicrous & apos;

Michael O & apos; Leary

Michael O & apos; Learys siste retningslinjer sier at du nå kan endre bestillingen din uten administrasjonskostnader (Bilde: Getty)

Paret hadde allerede byttet utgående flyreiser til Barcelona for å ankomme til et annet tidspunkt på dagen.

De trodde de ville kunne endre billettene igjen uten endringsflygebyret.

Men de hadde savnet en linje i vilkår og betingelser av kampanjen, som sier & apos; bare én gratis endring er tillatt per booking sektor & apos ;.

Paret vil advare andre reisende som befinner seg i samme båt og må bytte fly mer enn en gang på grunn av økninger i koronavirus -tilfeller i utlandet.

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Paret synes det er latterlig at de må betale så høye kostnader for å endre igjen når regjeringen har frarådet ikke-essensielle reiser til Spania.

Lewis, fra Huddersfield, sa: 'Det er ekkelt hvordan de kan belaste så mye. Det koster dobbelt flytur. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, går du, går du ikke? Det er billigere å bestille et nytt fly. Jeg er bare irritert. Jeg er sint at de ikke kan gjøre noe med det. '

James, som bor i Rossendale, la til: 'Jeg tror ikke du skal kunne ta miksen ut av det, men hvis FCO fraråder alle ikke-essensielle reiser, bør du kunne endre den. Jeg tror ikke jeg vil dra til Barcelona. På slutten av dagen vil jeg ikke dra et sted som ikke er trygt. Jeg synes du skal kunne kansellere og kreve. Jeg tror ikke jeg ville fly med Ryanair igjen. '

En talskvinne for Ryanair sa: 'I henhold til Ryanairs vilkår og betingelser kan dispensasjonsgebyret for flyendringer bare brukes én gang per booking sektor.'

Se Også: