Coronation Streets Leanne advarer Spider mens han leder Toyah på villspor

TV nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Coronation Street Leanne Battersby er tvunget til å gå inn neste uke og utstede en advarsel til Spider Nugent etter at han kom tilbake til Weatherfield.



hva er en regnbuebaby

Denne uken vil seerne se Spider ende opp i sengen med sin eks Toyah Habeeb etter at han ble arrestert under en protest og hun bestemmer seg for å gå og møte ham fra politistasjonen. Toyah lener seg inn for et kyss og Edderkopp gjengjelder og lar Toyah føre ham til soverommet. Men senere blir Toyah plaget av skyldfølelse og ber Spider om å forlate.



Ny ITV spoilere avslører at neste mandag føler Spider seg urolig når meddemonstranten Griff introduserer seg for Toyah, noe som fører til at hun inviterer seg selv til demoen deres.



 Corrie's Spider feels uneasy when fellow protestor Griff introduces himself to Toyah next week
Corries Edderkopp føler seg urolig når meddemonstranten Griff presenterer seg for Toyah neste uke

Vel tilbake fra protesten prøver Spider å overbevise Toyah om at Griff er en løs kanon, og at hun bør styre unna ham mens hun står på kausjon. Dette fører til at Leanne sint anklager Spider for å ha ledet Toyah på villspor, da hun frykter at katastrofen kan være rett rundt hjørnet. Kan Leanne overreagere? Eller er mistankene hennes berettiget når det gjelder Toyahs eks?

Innblandingen hennes kommer etter at det ble avslørt at Spider vil bli sett foreta en hemmelighetsfull telefonsamtale denne uken, og fortelle personen i den andre enden av telefonen. at han ikke kan vente med å komme tilbake. Hva skjuler han?

 Leanne er opptatt av å beskytte Toyah og anklager Spider for å lede henne på villspor
Leanne er opptatt av å beskytte Toyah og anklager Spider for å lede henne på villspor ( Bilde: ITV)

Har du noen teorier eller tanker om historien? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.



212 engel nummer kjærlighet

Coronation Street sendes mandager, onsdager og fredager klokken 20.00 på ITV og ITV Hub.



Se Også: