Conor McGregor kritiserte for å ha tillatt Jake Paul å lede rekke over jagerlønn

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

MMA -legenden Randy Couture har slått fast Conor McGregor for å ha gjort mindre i kampen om rettferdig jagerlønn enn Jake Paul.



YouTube -stjernen Paul er en mye kontroversiell skikkelse i kampsporten, og har gjort en rekke nøkkelpersoner sint i verden av blandet kampsport.



Men hans motstandere har måttet motvillig akseptere at hans kamp for å få eks-UFC-konkurrenter bedre betalt er en edel jakt, og har allerede tjent Ben Askren.



Askren laget en karrierehøy pung for boksekampen sin med Paul, mer enn noen av hans tre UFC-kamper, hvorav to var på pay-per-view.

Og den tidligere weltervektmesteren Tyron Woodley vil sannsynligvis tjene syv tall som grunnlønn for første gang i karrieren, inkludert seks tittelkamper, hvorav fem deltok som mester, når han møter YouTube -stjernen i august.

Hvorfor er det Jake Paul som skal gå opp og stikke Dana og skinne lys over hva som skjer og forskjellen mellom idrettene våre? Spurte Couture.



Conor McGregor er den rikeste idrettsutøveren i verden

Conor McGregor er den rikeste idrettsutøveren i verden (Bilde: USA Today Sports)

vinner storebror 2014

'Det Ali Act gjør for boksere som ikke skjer for oss andre i kampsport, og jeg tror det er det som må endres.



'Hvis det tar Jake Paul å kjøre munnen og få det gjort, så flott - så lenge det blir gjort.

'Det virker bare litt gal for meg at det kommer derfra, og vi som idrettsutøvere i blandet kampsport kan ikke komme sammen og kan ikke holde disse promotørene til en høyere standard og skape åpenheten vi trenger i sporten.'

Og Couture mener at McGregor burde ha gjort et mer problem med jagerlønn da han forlot MMA kort tid i 2017 for å kjempe mot Floyd Mayweather.

craig bellamy claire jansen

Irlenderen skal ha tjent et 9-tallsbeløp for å møte Mayweather, og Couture mener at han kunne ha kuttet UFC ut av avtalen gitt Muhammad Ali-loven.

Ali Act er en amerikansk lov som beskytter krigere mot en rekke faktorer, men den gjelder bare boksere, ikke blandede kampsportkunstnere ennå.

McGregor har klart å trosse alle reglene som generelt gjelder for de beste MMA -krigerne, og er nå den rikeste idrettsutøveren i verden, og har tjent mer det siste året enn Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi.

Fyren som virkelig hadde en sjanse til å skinne et lys over det var Conor McGregor, fortsatte Couture.

'Han fikk en bokslisens [for å kjempe mot Mayweather]; så snart han fikk bokslisens, gjorde han UFC -kontrakten ugyldig.

'Han hadde beskyttelsen av Muhammad Ali -loven da han ble en offisiell bokser med boksenummeret, og han valgte å bringe Dana White og kompaniet tilbake i kampen.

'Han kunne ha gjort alt dette på egen hånd, beholdt alle pengene for seg selv og gitt et lys over problemet i blandet kampsport.

Han valgte å ikke gjøre det, han tjente 100 millioner dollar på kampen med Floyd Mayweather, og det er mer enn han sannsynligvis noen gang vil ha i blandet kampsport for å være sannferdig.

Se Også: