Cold Feet -stjernen James Nesbitt har SIXTH £ 20 000 hårtransplantasjon

James Nesbitt

Horoskopet Ditt For I Morgen

James Nesbitt, 54, sa at transplantasjonene 'sannsynligvis hadde hjulpet' skuespillerkarrieren



James Nesbitt tar sikte på å beholde sin status som en man på skjermen ved å gå til en SESTE hårtransplantasjon.



Cold Feet-stjernen tok ikke lang tid å mulle over-han regner med at det vil være mer enn frynsegoder karrieremessig til enda et barnetøkning som koster opptil 20 000 pund.



Kilder sier at han har fortalt venner om planene sine etter å ha åpent snakket om tidligere behandlinger.

James, 54, har sett hovedrollene hans stige siden han deltok med 100 000 pund på transplantasjoner så langt. Han sa tidligere i år: Jeg begynte å miste hår for flere år siden. Jeg følte at det kunne påvirke karrieren min.

James Nesbitt med en høyere hårfeste i 2011 (Bilde: Clerkenwell Films)



I et annet intervju sa den nordirske stjernen at transplantasjonene hans hadde en innvirkning. Når det gjelder utvalget av ledende roller jeg har hatt siden den gang, har det sannsynligvis hjulpet.

Han bruker Dublin-baserte firma Hair Restoration Blackrock.



Hans siste var på kronen hans.

Selskapets nettsted sier: Til sammen har James hatt over 10 000 transplantater i en 10-års periode. Med gjennomsnittlig to hår i hvert transplantat som er over 20 000 hår.

I 2017 sa James. Fyren som gjør det er et geni. Det er ikke billig, sannsynligvis 20 tusen. Han overtalte til og med den strenge danseren Anton Du Beke til å få en transplantasjon.

Nyheten kommer da James og hans medspillere i ITV Cold Feet vant strålende anmeldelser for den siste serien som ble avsluttet forrige uke. Agenten hans svarte ikke på en forespørsel om kommentar.

Se Også: