Clare Baldings frekke 'tredje etappe' -gaffel under BBC -dekningen ved OL går viralt

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Clare Balding kom til et uhell under et intervju med to av Team GBs gullmedaljevinnere under BBCs dekning av OL denne uken.



I en tale til svømmeparet Tom Dean, 21, og Matt Richards, 18, berømmet TV -programlederen dem begge om suksessen i mennenes finale på 4x200 m fristil onsdag.



satse kongelig babynavn

Og da sportseksperten, 50, chattet med duoen etter svømmingen, lagde hun en morsom gaffe - som ikke gikk upåaktet hen av seerne og førte til at hun trender på Twitter.



Clare berømmet Matt på svømmeturen, og sa uskyldig: 'Det tredje etappen din var bare fantastisk.'

Matt og Tom klarte ikke å skjule smirker i ansiktet da de la merke til at Clare ved et uhell hadde brukt et slanguttrykk for mannlige kjønnsorganer.

Clare var ingen av de klokere fortsatte med chatten, ivrig etter å spørre mennene deres mening om løpet.



Clare Balding kom til et uhell under et intervju (Bilde: BBC)

De siste dagene har klippet blitt viralt online på grunn av at mange synes klippet var morsomt.



Flere fans tok til stedet for å dele hvor morsomt øyeblikket som ble fanget på kameraet var.

En Twitter-bruker skrev: 'RFL President @clarebalding med et utilsiktet høydepunkt i OL, mens han intervjuet den 18 år gamle gullmedaljevinnende svømmeren Matt Richards.'

'& apos; Den tredje etappen din var bare fenomenal & apos; Clare Balding fortjener gull for den tilfeldige, men morsomme dobbeltspilleren, la en til.

Flere mikrobloggere ertet: 'Got to love @clarebalding Hvordan var hans tredje etappe Clare? og 'Fang opp OL og hørte Clare balding intervjue gutten i svømmestafettlaget i GB som fortalte ham at hans tredje etappe var fantastisk, den barnslige siden av meg måtte fnise.'

Andre la til: 'Gråt av Clare Balding og sa' når du svømte var ditt tredje bein fenomenalt 'og' Som om Clare Balding nettopp sa & apos; ditt tredje bein var bare fenomenalt & apos; på direktesendt TV. '

I år var første gang Team GB sikret seg tre svømmegull på et spill siden 1908.

laura o'donnell

Clare visste ikke om tabben (Bilde: BBC)

Team GB menn på 4x200 m fristil for menn tok gull for å fortsette et oppsiktsvekkende OL for briterne i bassenget, noe som gjorde Tom til en dobbel olympisk mester.

Tokyo olympisk individuell 200 m fristil mester Dean hans romkamerat og 200 m fri sølvmedaljevinner Duncan Scott, 24, James Guy, 25 og Matt brakte hjem gull.

Russland ble nummer to for å hente sølvmedaljen mens Australia tok bronse med en tredjeplass.

Gaffelen skjedde under en prat med svømmeparet Tom Dean og Matt Richards (Bilde: BBC)

Storbritannia vant løpet med svimlende 3,2 sekunder, noe som gjorde Dean til den første britiske mannlige svømmeren som vant mer enn én gullmedalje ved et enkelt OL på 113 år etter en utrolig stafettseier.

Etter seieren sa Dean: 'Jeg kan ikke sette ord på dette. Jeg kunne ikke i går. Jeg kan ikke takke disse guttene nok. '

Se Også: