Champions League-finalestreaker Kinsey Wolanskis jet-setting livsstil med pranks, båter og boksing

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kinsey Wolanski brøt ut på scenen allerede i juni tidligere i år da hun strøk i Champions League -finalen mellom Liverpool og Tottenham Hotspur.



Kinsey, 23, løp over Wanda Metropolitano-banen i en svart badedrakt som promoterte kjærestens X-rated nettsted i første omgang.



Modellens Instagram -følging økte raskt fra 300 000 til mer enn tre millioner, med fotballfans over hele verden som klamret etter å se mer av modellen.



Russiske Wolanski har modellert for FHM og Pretty Little Thing, og avslørte at hun til og med hadde blitt sendt flørtende meldinger av mange Liverpool -spillere etter Champions League -finalen.

betydningen av 1111 engeltall

Jeg avslører ikke noe navn, men et par av Liverpool -spillerne sendte meg private flørtende meldinger etter at jeg streaket kampen, sa hun. 'Den ene sendte noen hjerte -emojier og den andre en melding om at jeg så deg på spillet.

Kinsey Wolanski ble dratt av banen etter å ha avbrutt Champions League -finalen i Madrid (Bilde: Getty Images)



722 engel nummer betydning

Wolanskis Instagram -følgere har skutt i været siden hendelsen (Bilde: WireImage)

Kjæresten hennes er Vitaly Zdorovetskiy - grunnleggeren av X -rated nettsted Vitaly Uncensored og YouTube -kanalen VitalyzdTv. Nettstedet hevder å være fullt av ville pranks, t ** s og a ** og YouTuber tjente også på som et resultat av stuntet, med en rapportert £ 3m generert i reklame.



Vitaly er en russisk -amerikansk YouTuber best kjent for sin prankekanal - VitalyzdTv. Han har 10,2 millioner abonnenter fra oktober 2019.

Stuntstuntet i Madrid var ingen engang for Vitaly Uncensored, med moren til Zdorovetskiy som forsøkte å invadere banen i årets Cricket-VM-finale mellom England og New Zealand på Lord's.

Wolanski på et arrangement i Hollywood i fjor (Bilde: Getty Images)

shola ameobi jennifer ameobi

Wolanski ønsker nå å fokusere på eiendom (Bilde: GC Images)

I mellomtiden har Kinsey forsøkt å gjenskape bragden i Copa America -finalen mellom Brasil og Peru siden han ble berømt.

Imidlertid var dette forsøket ikke like vellykket, og endte med at hun og Zdorovetskiy var bak lås og slå.

Wolanski la deretter ut på Instagram sammen med bilder av henne i forkledning: Jeg skal innrømme at Copa America du definitivt vant, men vi hadde et helvetes eventyr som prøvde.

Wolanskis kjæreste er YouTuber Vitaly Zdorovetskiy (Bilde: Kinsey Wolanski/Instagram)

som er ricky wilson kjæreste

Les mer

NEWSAM Football's beste historier
Registrer deg på daglig NEWSAM Football -e -post Overfør nyheter LIVE: Siste sladder Mourinho tar sikte på 'heldige' Man Utd Messi kommenterer å forlate Barcelona

Fløy til Brasil, ikledd forkledning, kom seg til setene våre, og det endte med at Vitalys dårlige ** ble taklet av 20 sikkerhetsvakter.

Vi er ute av fengsel nå og nyter tiden vår i Brasil!

Blondinen har imidlertid gjort klart sitt ønske om å fokusere på eiendomsdrømmen sin mens hun prøver å få mest mulig ut av sin berømte nyhet, og sa: Jeg er eiendomsmegler og investor.

Instagram

'Mitt langsiktige mål er å spare alt jeg lager og investere tilbake i eiendom.

Bygg et imperium og ha passiv inntekt.

Wolanski er aktiv på Instagram og deler bilder av hennes Champagne -livsstil, inkludert fest på Dan Bilzerians yacht og holde seg i form ved å bokse i treningsstudioet.

Se Også: