Carphone Warehouse Black Friday -tilbud: 5 beste mobiltelefontilbud

Svart Fredag

Horoskopet Ditt For I Morgen

Carphone Warehouse tilbyr for øyeblikket et gratis VR -headset med alle Android -kontrakter



Med bare noen få dager igjen til det som er spådd å være den største Black Friday noensinne, har Storbritannias ledende telefonforhandler Carphone Warehouse startet sin 10 -dagers 'Black Tag' ekstravaganza, med hundrevis av tilbud tilgjengelig online og i butikk, slutter seg til rekkene til Amazon og Curry som teknologiens største Black Friday -selgere.



Fra i dag kommer Carphone Warehouse med besparelser på opptil 50%, inkludert gode tilbud på Samsung S7, pluss besparelser på £ 200 på iPhone 6s samt £ 150 på den nye Google Pixel. Det er også tilbud fra Carphone Warehous nettverks -ID Mobile.



Carphone Warehouse vil være midtpunktet for imponerende mobiltelefontilbud, og har spesialisert seg på dem helt siden det ble grunnlagt i 1989. I tillegg til et bredt utvalg av forskjellige kontrakter og telefoner, er det også tilbud på smartklokker , høyttalere , VR -hodesett pluss mye mer.

Så hvis du som resten av verden er på jakt etter teknologi, må du sørge for at du får det beste tilbudet fra en av landets største telefonbutikker.

vinteren 1963 bilder

5 beste Carphone Warehouse Black Friday -tilbud

1. Spar £ 200 på Samsung S7 -kontrakten

Få ingen forhåndskostnader og bare £ 24 per måned, få 500 MB data på Vodafone når du kjøper S7 med Carphone Warehouse fra mandag.



2. Spar £ 200 på iPhone 6s

Hvis du tenker på å kjøpe en iPhone, er det beste tidspunktet nå

hva betyr 1031

Med £ 59,99 på forhånd og £ 28 per måned kan du få 32 GB iPhone 6S med 500 MB data.



3. Spar £ 150 på Google Pixel

Få Google Pixel 32 GB for bare £ 29,99 på en månedlig lønnskontrakt på £ 35,99 på EE, med en enorm 2 GB data for bare £ 29,99 på forhånd.

4. Spar opptil £ 100

Det finnes en rekke tilbud på SIM -frie telefoner inkludert Sony XA for £ 129,99 (var £ 189,99), Huawei P9 Lite for £ 149,99 (var £ 249,99) og Huawei Y6 II Compact, £ 69,99 (var £ 119,99).

5. Opptil 50% rabatt på en rekke mobiltilbehør

Goji VR -headsettet er en stjele til bare £ 12,49

Et stort utvalg av tilbehør har blitt utsatt for Black Friday -salget, med 50% rabatt på mange av dem, inkludert Goji Universal VR -headset , som er redusert fra £ 24,99 til utrolige £ 12,49, PNY 10 400 mAh Powerbank , som også er £ 12,49 (fra £ 24,99). De Sandstrøm ladestasjon er nå også £ 24,99 (var £ 49,99) samt 50% rabatt på alle Kate Spade -telefoner, perfekt for julestrømper.

Hva mer kan vi forvente av Carphone Warehouse på Black Friday 2016?

Carphone Warehouse snakket om deres deltakelse i årets største detaljhandel, og sa:

kaffeputeholder lidl

Black Friday 2015 var den største handelsdagen noensinne i Carphone Warehouse -historien. Black Friday fortsetter å sette sitt preg i bransjekalenderen, bevisstheten om hendelsen er på et høydepunkt noensinne og den vokser hvert år. I fjor økte salget av mobiltelefoner nesten 30% gjennom Carphone Warehouse. Online trafikk økte med over 290%, og bestillinger som kom gjennom på Black Friday, økte med over 380% sammenlignet med en gjennomsnittlig fredag ​​i november.

Selv om salget av etterlønn ser en økning på Black Friday, er det SIM -tilbudene våre som viste den største økningen, med over 182%. Håndsett som presterer sterkt inkluderer den helt nye iPhone 7, Samsung Galaxy S7 har vært en sterk selger hele året, og den nye Sony Xperia XZ fanger også kundenes oppmerksomhet.

Vi har hatt et fantastisk år så langt med tilbehør som bringer et helt nytt utvalg av eksklusive produkter til våre kunder, og vi forventer å selge nok kraftbanker å få 68 års taletid på mobiltelefoner i løpet av Black Friday -perioden. I tillegg vil vi tilby mer tidsbegrensede rabatter under hele arrangementet, og vi har allerede opprettet en Black Friday-registreringsside som kunder kan registrere seg for, så vi kan gi dem beskjed om de siste tilbudene, som inkluderer Black Friday-tilbud fra iD Mobile . Vi har også forbedret vår online leveringstjeneste, slik at kunder som bestiller telefonene sine før kl. 19, vil bli garantert levering neste dag.

Les mer

Black Friday 2019 - forhandlere som deltar
Når er Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

Og hvis det ikke er nok ...

Få et gratis virtual reality -headset når du tar en Android -kontrakt

Vi elsker alle en freebie, men denne giveawayen er utenfor våre villeste drømmer ... Carphone Warehouse har kunngjort at de vil gi bort a gratis hodesett med Virtual Reality med alle sine månedlige Android -telefoner. Tilbudet avsluttes søndag 20. november, så kom deg raskt dit hvis du vil ha et stykke av virtual reality -handlingen.

Men hvis en ny telefon og et gratis Samsung virtual reality -headset ikke er nok, følg våre kontinuerlige Carphone Warehouse -oppdateringer på denne siden, og se nøyaktig hva telefongiganten vil avsløre på den store dagen.

speil fotball man utd
Gear VR

Få dette ... så vel som en ny mobiltelefon

Gode ​​tips for å få mest mulig ut av Black Friday

  1. Registrer deg for å motta liveoppdateringene til Black Friday 2016 her

    pålitelige bruktbiler uk
  2. Gjør research på forhånd - vet hva du vil kjøpe og prisen du er villig til å betale

  3. Handle rundt og gi deg tid til å sammenligne de beste tilbudene

  4. Fortsett å sjekke nettstedet til favorittforhandlerne dine for å sikre at du ikke går glipp av noen 'flash' -applikasjoner; avtaler

  5. Vær tydelig på returpolitikken

  6. Ikke få panikk - du vil bare gå glipp av eller ende opp med å bruke for mye

Les mer

De beste Black Friday -tilbudene for 2020
Beste tilbud Mote Smarttelefoner TVer

Se Også: